Aanhangwagenrijbewijs in Zeeland!  Op zoek naar auto rijlessen of motorrijlessen? Dan zit je goed bij Rijschool 4U op Walcheren en Zuid-Beveland.

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 647 Reviews

Aanhangwagenrijbewijs in Zeeland!

Ben je van plan om met een grote aanhangwagen of caravan te gaan rijden in Zeeland of daarbuiten? Dan heb je  een aanhangwagenrijbewijs nodig! Ook voor je aanhangwagenrijbewijs zit je bij Rijschool 4U op Walcheren en Beveland goed!

Tijdens de aanhangwagen rijlessen leer je alles over het rijden met een aanhangwagen of caravan. Dit omvat onder andere het aankoppelen en afkoppelen van de aanhangwagen, het rijden met de aanhangwagen op de weg, het maken van bochten, het remmen met een aanhanger achter je en het inparkeren van de combinatie. Ook leer je hoe je moet omgaan met eventuele bijzondere verkeerssituaties, zoals het nemen van rotondes en het inhalen van andere voertuigen.

Praktijk-examen

Wil jij ook je aanhangwagenrijbewijs gaan halen? Denk dan aan Rijschool 4U en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met een aanhanger de weg op kunt. Je hoeft geen theorie-examen af te leggen, maar er hangt wel een stuk theorie aan het rijden met een aanhanger vast. Onze instructeur geeft je deze uitleg en gaat samen met jou op pad. Je krijg je aanhangwagenrijbewijs als je met succes een praktijkexamen afleg bij het CBR. Een tip van ons: plan dit examen zo dicht mogelijk op de les. Dan is de kans het grootst dat je slaagt, omdat dan alle theorie en uitleg nog vers in je geheugen zit.

750 kilo

Als je een aanhangwagen wilt trekken die zwaarder is dan 750 kg, is een aanhangwagenrijbewijs in Nederland verplicht. Dus met een aanhangwagenrijbewijs heb je meer mogelijkheden om verschillende soorten aanhangwagens te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een caravan, boottrailer, paardentrailer of aanhangwagen voor de bouwmaterialen veilig vervoeren.

Als je bij Rijschool 4U les volgt, kun je straks nadat je geslaagd bent met een gerust hart de weg op met jouw aanhangwagen of caravan. Een aanhangwagenrijbewijs behalen in Zeeland bij Rijschool 4U heeft alleen maar voordelen. Heb jij een aanhangwagenrijbewijs nodig? Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen