Auto rijbewijs halen in Middelburg?

Een auto rijbewijs halen in Middelburg? Dat kan bij Rijschool 4U in Middelburg! Rijschool 4U is in Middelburg een specialist op het gebied van auto rijbewijzen. Wij gaan goed te werk en maken samen met jou een plan van aanpak zodat jij zo snel mogelijk jouw auto rijbewijs kan halen in Middelburg!

Bij rijschool 4U kan je al snel aan de gang met je auto rijlessen. Je kunt zelfs is een proefrijles bij ons nemen op een dag naar keuze. Hierdoor kunnen wij meer te weten komen over jou en kunnen we ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk jouw auto rijbewijs in Middelburg haalt. Je kan bij Rijschool 4U in Middelburg natuurlijk ook een Intake les nemen, deze duurt 100 minuten lang. Hierdoor kunnen wij jou nog beter helpen zodat jij zo snel mogelijk je auto rijbewijs kan halen. Deze Intake lessen en proeflessen zijn vrijblijvend en we hopen dat je hierdoor jouw keuze kunt maken, en bij Rijschool 4U in Middelburg komt.

Als je een Intake les of proefles bij Rijschool 4U in Middelburg gehad hebt, kun je meteen beginnen aan de echte rijlessen in Middelburg! Tijdens dat je deze rijlessen neemt, is het handig om je theorie examen te halen voordat je lessen eindigen, hierdoor heb je de juiste kennis paraat hier in Middelburg zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen in Middelburg. Als je je theorie examen hebt gedaan, begeleid een van onze instructeurs jou om te zorgen dat je zo snel mogelijk jouw auto rijbewijs kan halen in Middelburg.

Het is ook goed om te weten dat je niet persé hoeft te slagen voor je auto rijbewijs examen in Middelburg, er is dus niet echt een slagings garantie bij Rijschool 4U in Middelburg. Bij Rijschool 4U rij je in een Seat Leon FR of een Seat Ibiza, in deze auto’s oefen je dus om jouw auto rijbewijs te halen in Middelburg!

Waarom zou je je auto rijbewijs moeten halen bij Rijschool 4U in Middelburg?

  • Bij Rijschool 4U geven we jou het juiste advies om jouw auto rijbewijs te halen in Middelburg!
  • Bij Rijschool 4U mag je al starten als je 16,5 jaar oud bent om je auto rijbewijs te halen in Middelburg!
  • Wij bij Rijschool 4U zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk lessen hoeft te nemen, natuurlijk wel genoeg dat je jouw auto rijbewijs kan halen! Ons team weet er veel vanaf en zal je altijd proberen te helpen met enige problemen in Middelburg!
  • Wij, bij Rijschool 4U, zorgen ervoor dat jij altijd de zelfde, betrouwbare en gekwalificeerde instructeur hebt die jou helpt met het begeleiden naar jouw auto rijbewijs. Deze instructeurs kunnen elke vraag die je maar hebt beantwoorden!
  • Je krijgt bij Rijschool 4U twee auto’s aangeboden, namelijk een Seat Ibiza en Seat Leon FR. Je rijdt altijd in dezelfde auto in Middelburg zodat jij je op gemak voelt in deze auto en zo snel mogelijk jouw auto rijbewijs kan halen in Middelburg!
  • Je krijgt een proefles of een Intake les bij Rijschool 4U in Middelburg, hier kun jij alvast kennis maken met jou instructeur en alvast eventuele vragen stellen over onze rijschool in Middelburg. Bij Rijschool 4U krijg je dus niet je eerste les in een simulator, maar gewoon op de weg! Voordat je de weg opgaat wordt natuurlijk wel alles eerst even uitgelegd.

Het is ook handig om voordat je een proefles of Intake les neemt alvast zelf alles een keer te hebben doornomen voordat je start met je proefles bij Rijschool 4U in Middelburg. Zo bespaart het in het begin extra tijd en kun je zo snel mogelijk oefenen om jouw auto rijbewijs te halen in Middelburg! Ook is het handig om de stof goed door te nemen voordat je gewone rijlessen beginnen, hierdoor ben je extra alert en kan je het zojuist geleerde meteen goed toepassen en waar nodig verbetert worden. Onze instructeurs zullen je dus heel goed begeleiden in Middelburg bij Rijschool 4U.

Waarvoor heb je een auto rijbewijs nodig?

Iedereen wilt natuurlijk dat de wegen veilig zijn en dat er zo min mogelijk ongelukken gebeuren, ook in Middelburg, hiervoor hebben we afgesproken dat mensen hun auto rijbewijs moeten halen om zo de verkeersveiligheid, in o.a. Middelburg, te verbeteren!

Ook is het mogelijk om vanaf je 17e al je auto rijbewijs te halen en om vervolgens al auto te rijden in Middelburg! De enige voorwaarde is dat er een bijrijder moet zijn die ouder is dan 18 en zelf al een tijdje een rijbewijs heeft. Dit is toegestaan zodat jij alvast wat rijervaring op kan doen (in o.a. Middelburg) om zo de verkeersveiligheid nog beter te maken! Als je een auto rijbewijs aan het halen bent, kan je bijvoorbeeld denken aan hoe je straks met een bijrijder op je 17e of op je 18e alleen ergens naartoe rijden, fantastisch die vrijheid! En wij, Rijschool 4U, bieden dit aan om voor jou auto rijlessen te geven zodat jij je auto rijbewijs kan halen!

Natuurlijk kost een auto rijbewijs halen wat

Bij Rijschool 4U geven we jou een duidelijk overzichtje van wat alles kost om jouw auto rijbewijs in Middelburg te halen. Dit overzicht zullen we voor jou onder aan deze pagina zetten zodat jij kan kiezen of je bij Rijschool 4U auto rijlessen wilt nemen met één van onze professionele instructeurs!

kostenplaatje

Reguliere lessen 
Intake les (75 minuten, geheel vrijblijvend)€71,25
Losse les (50 minuten)€49,-
Losse les automaat (50 minuten)€49,-
Overige kosten/examens 
Administratiekosten€19,50
Tussentijdse toets (TTT)€245,-
Praktijkexamen€245,-
Praktijkexamen faalangst€326,-
BNOR Examen€285,-
Instappakket*
 
Bestaat uit: 20 rijlessen, tussentijdse toets€1225,-
Compactopleiding in stappen met examengarantie* 
Basispakket (25 lessen, tussentijdse toets, praktijk examen en 1 praktijk herexamen)
Betaling in 2 termijnen mogelijk.
Van €1839,50
voor €1760,50
1 Daagse klassikale theoriecursus i.c.m. compact opleiding Actie!
Van €79,-
voor €29,-
Vervolgpakket A, 5 rijlessen€245,-
Vervolgpakket B, 9 rijlessen€441,-
Vervolgpakket C, 13 rijlessen€637,-
Vervolgpakket D, 17 rijlessen€833,-
Vervolgpakket E, 21 rijlessen€1029,-
Vervolgpakket F, 25 rijlessen€1225,-
Vervolgpakket G, 29 rijlessen€1421,-
Spoedopleiding (intake verplicht)* 
(incl. 32 lessen en examen) €1813,-
Theorie auto 
Theorie examen€57,-
Individueel theorie examen€109,-
Theorieboek
€36,-
Speedtheorie (internetcursus en oefenexamens, zonder boek)€39,95
Oefenexamens€36,-
Theorieboek inclusief oefenexamens€52,50
Speedtheorie (boek, internet cursus en oefenexamens)€62,50
1 Daagse theoriecursus inclusief examen€130,25

ACTIE

Nu voor al onze kandidaten 10% korting op alle helmen en kleding bij JDK motoren in Koudekerke!

GA NAAR JDK MOTOREN