Jouw auto rijbewijs halen tegen een scherp tarief op Walcheren?

Jij wilt natuurlijk je auto rijbewijs halen in Walcheren, Veere, Vlissingen, Goes, Arnemuiden, Grijpskerke, Koudekerke, Zoutelande of in een een andere plaats! Als jij graag bij ons, Rijschool 4U, een auto rijbewijs wilt halen op Walcheren dan zit je bij ons goed! Als je wilt, kan je bij ons, Rijschool 4U, een gratis proefles krijgen. Ook is er een mogelijkheid om een Intake les te nemen, deze Intake les duurt 100 minuten. Als je bij ons een proefles of Intake les neemt, kunnen wij meteen zien hoe het autorijden bij jou gaat. Ook leren we elkaar zo kennen en maken we er iets leuks van! Samen met jou maken we een stappenplan en de instructeur of instructrice zodat jij bij ons zo goed mogelijk begeleid wordt om jouw auto rijbewijs te halen.

Hierna begin je met de rijlessen bij Rijschool 4U om jouw rijbewijs te halen op Walcheren. Hierbij moet je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een certificaat haalt voor de theorie, zodat je deze al op zak hebt. Wanneer je jouw theorie examen en jouw praktijk examen gehaald hebt op Walcheren kun je jouw rijbewijs aanvragen bij het CBR. Als je voor een lespakket kiest, is het niet zo dat je persé slaagt, er is dus geen examengarantie bij een lespakket bij Rijschool 4U. Tijdens je rijlessen bij onze rijschool rij je in een Seat Leon FR of een Seat Ibiza.

Kostenplaatje

Reguliere lessen 
Intake les (75 minuten, geheel vrijblijvend)€71,25
Losse les (50 minuten)€49,-
Losse les automaat (50 minuten)€49,-
Overige kosten/examens 
Administratiekosten€19,50
Tussentijdse toets (TTT)€245,-
Praktijkexamen€245,-
Praktijkexamen faalangst€326,-
BNOR Examen€285,-
Instappakket*
 
Bestaat uit: 20 rijlessen, tussentijdse toets€1225,-
Compactopleiding in stappen met examengarantie* 
Basispakket (25 lessen, tussentijdse toets, praktijk examen en 1 praktijk herexamen)
Betaling in 2 termijnen mogelijk.
Van €1839,50
voor €1760,50
1 Daagse klassikale theoriecursus i.c.m. compact opleiding Actie!
Van €79,-
voor €29,-
Vervolgpakket A, 5 rijlessen€245,-
Vervolgpakket B, 9 rijlessen€441,-
Vervolgpakket C, 13 rijlessen€637,-
Vervolgpakket D, 17 rijlessen€833,-
Vervolgpakket E, 21 rijlessen€1029,-
Vervolgpakket F, 25 rijlessen€1225,-
Vervolgpakket G, 29 rijlessen€1421,-
Spoedopleiding (intake verplicht)* 
(incl. 32 lessen en examen) €1813,-
Theorie auto 
Theorie examen€57,-
Individueel theorie examen€109,-
Theorieboek
€36,-
Speedtheorie (internetcursus en oefenexamens, zonder boek)€39,95
Oefenexamens€36,-
Theorieboek inclusief oefenexamens€52,50
Speedtheorie (boek, internet cursus en oefenexamens)€62,50
1 Daagse theoriecursus inclusief examen€130,25

Een aantal docenten van Rijschool 4U

Sjoerd Remery
Sjoerd Remery geeft rijles voor auto’s, motors, bromfietsen en aanhangwagens bij Rijschool 4U in Walcheren, Veere, Vlissingen, Goes, Arnemuiden, Grijpskerke, Koudekerke, Zoutelande en nog meer plaatsen. Sjoerd werkt al sinds 2012 bij Rijschool 4U en is voordat hij bij Rijschool 4U werkte al 19 jaar bij andere grote rijscholen in Walcheren. Sjoerd heeft ook in Brabant gewerkt bij een opleidingsinstituut. Bij dit opleidingsinstituut werkte hij al als rijinstructeur. De kennis en ervaring, die hij door het vele rijden heeft gekregen, wilt hij graag doorgeven aan jou, zodat jij kan slagen voor jouw rijbewijs.

Wat over Sjoerd:
Sjoerd heeft meestal de radio aan tijdens de rijlessen bij Rijschool 4U, de radio zender is dan Radio 538, deze radio zender zorgt ervoor dat de sfeer ontspannen is. Het doel van Sjoerd is heel simpel: Jou zo snel mogelijk op een goede, efficiënte manier als weggebruiker aan je rijbewijs helpen.

Sjoerd heeft een goede naam, hij heeft in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 én 2017 het hoogste slagingspercentage val alle rijscholen op Walcheren!

Sjoerd rijdt in een Seat Leon FR.

Simone Boot
Simone Boot woont in Middelburg. Simone heeft verschillende opleidingen gedaan, maar uiteindelijk heeft ze gekozen voor haar grote liefde: het autorijden. Hierom heeft Simone haar beroep rijles instructrice bij Rijschool 4U gemaakt.

Simone is erg enthousiast over autorijden en wil dit graag overbrengen bij jou! Ook geeft Simone veel liefde in haar lessen bij Rijschool 4U op Walcheren.

Ook heeft Simone zich gespecialiseerd in faalangst, dit wil ze graag uitbreiden naar rijangst, ADHD en autisme. Simone rijdt in een Seat Ibiza.

Danny van de Kamp
Danny van de Kamp is oorspronkelijk van Oosterberk (Oosterberk ligt naast Arnhem), maar is naar Zeeland gekomen voor de liefde. Danny woont in Kloetinge, Zeeland. Hij woont in Kloetinge samen met zijn Zeeuwse vriendin. Ook wil Danny graag helpen om jouw rijbewijs te halen voor de auto.

Danny heeft 5 jaar bij de Politie gewerkt en is toen overgestapt naar rijinstructeur bij Rijschool 4U op Walcheren om jou auto rijbewijs te halen. En wij, Rijschool 4U, snappen dit uiteraard helemaal, waarom hij graag rijles wilt geven als rijinstructeur om te zorgen dat jij je rijbewijs kan halen! Van de 8 jaar die Danny nu al werkt als rijinstructeur, zodat mensen hun rijbewijs kunnen halen, werkte hij 2 jaar in Arnhem en 6 jaar in Arnhem en Walcheren, Zeeland, bij Rijschool 4U. De weg kwijt raken op Walcheren is dus bijna niet mogelijk met Danny naast je van Rijschool 4U.

Danny heeft een grote passie voor voetballen, hij heeft bij NEC het tot De Beloftes geschopt. Helaas kreeg Danny een erge blessure aan zijn lies. Zelf vind Danny het heerlijk om auto- en motorsport te beoefenen, Danny rijdt zelfs af en toe autocross om zo stoom af te blazen. Danny rijdt in een Volvo V40.

ACTIE

Nu voor al onze kandidaten 10% korting op alle helmen en kleding bij JDK motoren in Koudekerke!

GA NAAR JDK MOTOREN