AUTORIJBEWIJS HALEN IN ZEELAND BIJ RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews

Autorijbewijs halen?

Autorijbewijs halen (rijbewijs B) in Zeeland? Autorijbewijs B is de basis van alle rijbewijzen. Met een autorijbewijs ben je bevoegd om vierwielige voertuigen te besturen. Het maximale ledig gewicht is 3500 kg en met maximaal 8 personen. Dat met eventueel met aanhanger (niet zwaarder dan 750 kg of in totale combinatie niet zwaarder dan 3.500 kg). Je kan starten vanaf je 16,5 en bij Rijschool 4U krijg je een vaste instructeur tijdens je gehele rijopleiding. Wij hebben geen lange wachtlijsten en wanneer je je aanmeldt kun je direct beginnen.

Plan eerst een intakeles in

Wil je weten of Rijschool 4U iets voor jou is dan plannen we een intakeles in. Tijdens deze Intake les van 75 minuten maken we kennis met elkaar en adviseren we welk pakket jij nodig hebt en wat het beste bij jou past. De instructeur of instructrice maakt samen met jou een stappenplan en samen kijken jullie hoe je zo goed mogelijk begeleid kan worden om je autorijbewijs te halen. De eerste les bestaat vooral uit het aanleren van voertuigbeheersing. Je maakt kennis met de lesauto en leert de basisbeginselen van besturing. Dit gebeurt op een plek met zo min mogelijk verkeer. Als je wat meer vertrouwd bent met de auto, ga je in het drukke verkeer rijden. Tevens leer je een aantal bijzondere verrichtingen, die je ook tijdens het examen moet kunnen uitvoeren. In het drukke verkeer rijden en de bijzondere verrichtingen doen komt pas later, na een paar lessen.

Basispakket met 25 lessen of spoedcursus?

Autorijbewijs Zeeland | Je kunt bij ons kiezen uit het basispakket van 25 lessen met tussentijdse toets, praktijkexamen en herkansing van het examen voor slechts €1640,50. Heb je het idee dat je iets meer lessen nodig hebt? Dan hebben wij verschilldende vervolgpakketten van 5 rijlessen, 9 rijlessen en meer. Wij zijn flexibel en je kunt bij ons altijd makkelijk bijboeken.

Spoedcursus autorijbewijs halen Zeeland

Je kunt ook voor een spoedcursus autorijbewijs halen Zeeland gaan. Dat kan vaak al in 1-2 weken tijd. Vooraf aan de spoedopleiding wordt een intake gepland van 75 minuten. Onze instructeur brengt na de intake een advies uit over welk pakket het beste bij je past. Houd wel altijd rekening met de wachttijd van het CBR voor de examens. Dat kan soms nog een 3 tot 4 weken duren namelijk.

Lesauto’s Rijschool 4U

Bij Rijschool 4U rijden we met de volgende auto’s; Seat Ateca, verschillende Seat Ibiza’s, Ford Fiesta en een Volvo V40.

Het examen afleggen

Het praktijkexamen leg je af in je ‘eigen’ lesauto en ook je eigen vaste instructeur rijdt mee. Na een oogtest ga je op aanwijzing van de examinator een route rijden en een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren. De examinator kan tevens vragen stellen over bepaalde verkeerssituaties. Het examen duurt zo’n 50 minuten, waarvan je ongeveer 40 minuten rijdt. Na afloop van het examen volgt een nabespreking met de examinator en al snel genoeg daarn ontvang je jouw uitslag.

Autorijbewijs halen in Zeeland doe je bij Rijschool 4U.

Wij zijn een vooruitstrevende rijschool in Zeeland met ervaren en vakbekwame instructeurs. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. Wij leiden al enige jaren mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes! Ons slagingspercentage is hoog (het hoogste op Walcheren) doordat we professioneel les geven en oog voor detail hebben en veiligheid. Een goed rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer.

Naast je autorijbewijs halen ben je bij ons aan het juiste adres voor:

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen