Autorijlessen in Zeeland! Dat doe je bij Rijschool 4u op Walcheren en Beveland!

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 677 Reviews

Autorijlessen in Zeeland

Wil jij je autorijbewijs halen? Dan zijn wij de rijschool die jij zoekt. Rijschool 4U verzorgt autorijlessen in Zeeland op Walcheren en Beveland en je kan bij ons al les nemen vanaf 16,5 jaar oud. Wil jij hier meer over weten? Lees dan verder en dan zien we je snel, bij Rijschool 4U.

Rijschool 4U werkt met vaste instructeurs. Jij hebt dus bijna altijd les van je vertrouwde instructeur die je goed kent en wij kennen jou. Zo houden we dus goed jouw vooruitgang in de gaten. We beginnen de lessen natuurlijk rustig en bouwen dit op naarmate je meer rijervaring krijgt. In het begin rijden we bijvoorbeeld op verschillende industrieterreinen en woonwijken en later ga je leren rijden in het centrum of op de snelweg.

Tussentijdse toets

Als je geslaagd bent voor je theorie-examen bij het CBR, kunnen we ook je tussentijdse toets inplannen. We kijken samen hoe ver je al bent en ook voer je drie bijzondere verrichtingen uit. Als je hiervoor geslaagd bent hoef je deze onderdelen niet meer te doen op je praktijkexamen. We werken natuurlijk toe naar het praktijkexamen en lessen regelmatig, zodat je hier ook echt vertrouwen in krijgt. Wij laten jou alleen maar examen doen als jij daar ook echt klaar voor bent. Dit verklaart ons hoge slagingspercentage.

Omgeving

Wij lessen in de omgeving waar jij woont, maar gaan ook richting de stad of juist de dorpjes. Zo rijden wij in Goes, Middelburg en Vlissingen, maar ook in Veere of juist Lewedorp of Arnemuiden. Je doet bij ons genoeg verschillende ervaringen op tijdens je autorijlessen in Zeeland.

Heb je vragen over je autorijbewijs halen bij Rijschool 4U? Dan kun je altijd je vraag stellen aan één van onze instructeurs, neem contact met ons op. We hopen je snel te zien in een lesauto van Rijschool 4U op Walcheren of Beveland.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen