Autorijschool2022-11-10T09:00:24+01:00

AUTORIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews

Nummer 1 autorijschool in Zeeland

Woon je in Walcheren of Beveland? Wil je je autorijbewijs halen en ben je op zoek naar een geschikte autorijschool? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Rijschool 4U ben je aan het juiste adres. Wil je je direct inschrijven of een intakeles nemen? Het kan beide maar uiteraar raden wij jou aan om een eerste les van 75 minuten te nemen. We zijn overigens flexibel met de planning. Dus als jij nog studeert en niet heel veel tijd hebt kun je rijlessen makkelijk combineren met je studie.

16,5 jaar? Schrijf je dan in bij Rijschool 4U

Bij ons kun je al vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijbewijs. Wij adviseren jou om te starten met een intakeles. Tijdens die intakeles  wordt gekeken naar hoe je het autorijden oppakt en of er een klik met de instructeur is. Deze instructeur krijg je namelijk gedurende het gehele lespakket. We hebben zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs met veel kennis en ervaring. Tijdens de rijopleiding maken we gebruik van de nieuwste lesmethodes. De voortgang houd je eenvoudig bij in onze handige app. Ook belangijk om te weten is dat je direct kunt starten met autorijlessen, er zijn namelijk geen wachttijden! Om de auto goed onder controle te krijgen rijd je ook iedere les in dezelfde auto. 

Pakketten autorijlessen

Wil jij een pakket nemen waarbij je gegarandeerd gaat slagen? Dan adviseren wij voor het basispakket te gaan met 25 lessen.  Dat kost € 1640,50 en dan krijg je 25 autorijlessen, tussentijdse toets en inclusief examen en (indien nodig) herexamen. Grote kans dat je slaagt als je dit pakket neemt! Liever je rijbewijs in 10 dagen al? Ga dan voor onze spoedopleiding van 32 lessen en slechts € 1640,75.  Uiteraard bieden we ook nog losse lessen aan van € 45.- en vervolgpakketten van 5 rijlessen, 9 rijlessen, 13 rijlessen etc etc. Welk pakket ga jij kiezen?

Hou er rekening mee dat je voordat je een tussentijdse toets of praktijkexamen mag afleggen, je theoriecertificaat al op zak moet hebben. Begin dus op tijd met studeren!

Schrijf je in voor de vrijblijvende autorijles

Via de website kun je jezelf inschrijven voor een vrijblijvende autorijles. De instructeur komt je ophalen waar je maar wilt in de regio in Zeeland! Meer weten over Rijschool 4u! Bel ons gerust op  +31639812202

Anderen bekeken ook:

DFoe Avatar
DFoe
Ik heb les gehad van Sara een super goede instructrice. Ik heb veel geleerd en ben zeker geslaagd dankzij Sara. Erg Bedankt!!
23-05-2023
juan Marteijn Avatar
juan M.
Goede rijschool niks op aan te merken👌🏻👌🏻👌🏻
22-05-2023
Puts420 Kots Avatar
Puts420 K.
1e keer geslaagd voor mijn BE. Super lessen. En snelle service
10-05-2023
Fabienne Padmos Avatar
Fabienne P.
Ik ben super tevreden over de rijlessen van Rijschool 4U. Mijn rijles instructrice Sara is een topper, ze legt alles goed en rustig uit waardoor je je heel erg op je gemak voelt. Ik kijk met een goed en positief gevoel terug op mijn rijlessen bij 4U.
10-05-2023
Redgy Duine Avatar
Redgy D.
Prima rijschool👍
10-05-2023
Emily wisse Avatar
Emily w.
Het waren leuke en goede rijlessen, duidelijke instructies en elke rijles leerde ik iets, bedankt! Alles in 1x gehaald!
09-05-2023
Joanne Hirdes Avatar
Joanne H.
Pascal is een hele goede rij-instructeur. K heb er met veel plezier gelest! Een absolute aanrader!!!
08-05-2023
Sarah Avatar
Sarah
Dit is een goede rijschool met gangbare prijzen. Ik had zelf rij instructrice Sara, THE BEST. Oprecht een hele lieve vrouw, leerzame (rij)lessen en altijd gezellig. Zeker een aanrader als je houd van gezelligheid! Maar als het aankomt op de rijlessen kan ze heel goed en geduldig uitleggen, ze houd erg rekening met je. Ik ben zelf in 1x geslaagd Dankbaar voor de rijschool en rij instructrice Sara ❤️
01-05-2023
Margret Danielse Avatar
Margret D.
Fijne en leerzame rijlessen gehad voor mijn BE rijbewijs bij Pascal! Uiteindelijk in 1 x geslaagd. Bedankt Pascal voor de gezellige tijd!
28-04-2023
- Avatar
-
Rijles gevolgd bij Pascal van Rijschool 4U. Ging perfect! Geslaagd!
24-04-2023
Ellis de Ridder Avatar
Ellis d.
Heel veel geleerd in de lessen van Pascal, de sfeer tijdens de lessen is heerlijk ontspannen en gezellig. Rijschool 4U en in het bijzonder Pascal, heel erg bedankt!
20-04-2023
yaiza wagenvoorde Avatar
yaiza w.
ik heb bij rijschool 4u een geweldige ervaring gehad!! ondanks alle lol in de auto ben ik echt enorm geholpen met van alles. ze nemen echt de tijd voor jou en ze helpen je ontwikkelen met jou persoonlijke rijstijl!! kortom 4U is echt een fantastische rijschool (en voor rij instructrice Sara is echt een aanrader 😉)
20-04-2023
Thijs Avatar
Thijs
Top lessen gehad en in 1x me E rijbewijs gehaald!
18-04-2023
Menno Staal Avatar
Menno S.
Super rijschool Echt top 👍🏼👍🏼
18-04-2023
Stijn Kalverboer Avatar
Stijn K.
Brommerpraktijk pakket gehad. Sjoerd top gozer en leuke lessen. Dankzij de tips en lessen in 1 keer geslaagd
18-04-2023
Damien Kuzee Avatar
Damien K.
Geslaagd, altijd goed geholpen en een hele fijne instructeur. Thanks Michael.
13-04-2023
Sidney Avatar
Sidney
Na over te stappen op Rijschool 4U, ben ik vrij snel meteen geslaagd voor mijn rijbewijs B. Dit mede dankzij instructrice Sara. De lessen bij haar zijn altijd nuttig, en je hebt snel het idee dat je zelf echt aan het rijden bent. De radio staat aan, en er wordt gekletst, maar wel op een "normale" manier. Hierdoor voel je je snel op je gemak. Algemeen is de rijschool relaxt, maar duidelijk. Zeker een aanrader als je uit de buurt komt!
12-04-2023
Deborah Girl Avatar
Deborah G.
Ik heb tijdens mijn rijlessen van Sara bij Rijschool 4U veel geleerd, ik heb mij tijdens de rijlessen altijd op mijn gemak gevoelt bij Sara. Tijdens de rijlessen van Sara geeft zij goede feedback maar ook complimenten wat er juist wel goed gaat. Ik wil Rijschool 4U in het algemeen en Sara bedanken voor de vele rijlessen die ik gevolgd heb. Ik ben in 2x geslaagd voor mijn praktijk examen auto. Nu ga ik zelf veel veilige kilometers maken!
07-04-2023

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

CHECKLIST ELEMENT / NIET GLOBAL

  • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

  • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

  • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

  • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

  • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

  • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

  • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

  • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

  • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.
[ff id="1"]

Deze pagina delen

Go to Top