BLOG

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Meld je direct aan!
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 160 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 387 Reviews
 • Op pad met een aanhanger

  Wil jij ook de weg op met een aanhanger of een grotere caravan? Dan kun je op gaan om je BE rijbewijs te halen, bij Rijschool 4U geven Sjoerd en Pascal deze rijlessen. Wij geven je persoonlijk rijles, waardoor je snel je examen kunt doen bij het CBR. Zo kun je snel zelf op pad met een aanhanger door Zeeland.

  Published On: 30.11,2022By
  Lees Artikel
 • Scooterrijbewijs halen, hoe gaat dat?

  Je wil je scooterrijbewijs gaan halen, hoe gaat dat eigenlijk? Dat is een goede vraag. Hieronder geven wij jou antwoord op die vraag hoe dit gaat bij Rijschool 4U op Walcheren.

  Published On: 17.11,2022By
  Lees Artikel
 • Een goede voorbereiding is het halve werk!

  Rijles kan spannend, maar ook intensief zijn. Bij Rijschool 4U proberen we het ook voor jou zo ontspannend mogelijk te maken. Je doet bij ons lekker veel ervaring op en je rijdt door heel Zeeland. Een goede voorbereiding voor je rijlessen kan je helpen om je zekerder te voelen.

  Published On: 03.11,2022By
  Lees Artikel
 • Motorrijbewijs vijf voordelen van motorrijden

  Even op de motor uitwaaien! Dat doe je op de motor met je motorrijbewijs. Deze kun je halen bij de motorrijschool in Zeeland: Rijschool 4U. Met je motor kom je overal. Hieronder zie je vijf voordelen van het rijden op een motor.

  Published On: 26.10,2022By
  Lees Artikel
 • Zeven tips voor je autorijexamen!

  Je autorijbewijs halen doe je bij Rijschool4U op Walcheren en Beveland. Bij ons heb je goede en leuke lessen en haal je in een zo kort mogelijke tijd je rijbewijs. Wij gaan samen met jou de weg op, zodat jij het autorijden goed leert.

  Published On: 28.09,2022By
  Lees Artikel
 • Je scooterrijbewijs snel halen!

  Ineens ben je bijna 16 en natuurlijk heb je gespaard voor je brommer of een scooter. Maar mag je nu zomaar op een scooter of een brommer rijden? Nee, dan heb je eerst een scooterrijbewijs nodig. Kom het nu halen bij Rijschool4U!

  Published On: 24.08,2022By
  Lees Artikel
 • Motorrijbewijs halen; de beste tips

  Op een motor ben je vrij, op een motor geniet je van vrijheid en op een motor kun je prachtige avonturen beleven. Zijn dit redenen voor jou om je motorrijbewijs te halen? Daarvoor zit je bij Rijschool4u goed.

  Published On: 20.06,2022By
  Lees Artikel
 • Autorijbewijs halen; de beste tips

  In een auto geniet je van vrijheid. Je bepaalt zelf naar welke muziek je luistert en welke route je rijdt. Ook is het met een auto een fluitje van een cent om flinke afstanden te overbruggen. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel eerst je autorijbewijs halen. Voor het halen van dit rijbewijs zit je bij Rijschool4u goed.

  Published On: 20.06,2022By
  Lees Artikel
 • 3 tips om snel je autorijbewijs te halen

  Wil je snel je autorijbewijs halen? Of wil je het liefste zo min mogelijk geld aan je autorijbewijs kwijt zijn? In beide gevallen moet je er alles aan doen om je autorijbewijs zo snel mogelijk te halen. Voor het snel halen van je autorijbewijs hebben wij drie handige tips voor je verzameld.

  Published On: 23.05,2022By
  Lees Artikel
 • Rijbewijs gehaald, mag ik gelijk rijden?

  Van harte gefeliciteerd: je hebt je rijbewijs gehaald! Is het dan direct toegestaan om te rijden? Dat is niet het geval. Voordat je legaal in een auto mag stappen, moet je enkele zaken geregeld hebben.

  Published On: 09.05,2022By
  Lees Artikel

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

AANMELDEN