BLOG

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 552 Reviews
 • Rijbewijs BE – De voordelen op een rijtje

  Heb je er ooit aan gedacht om je aanhangwagenrijbewijs (BE rijbewijs) te halen? Misschien heb je al een rijbewijs voor de auto, maar besef je dat het toevoegen van een aanhangwagenrijbewijs je talloze voordelen kan bieden. Rijschool 4U begrijpt het belang van dit rijbewijs en biedt een snelle en effectieve opleiding om je op weg te helpen.

  Published On: 04.08,2023By
 • Rijschool 4U – De Beste Rijschool van Zeeland – Met 525 Google Reviews met 4,9 Sterren van 5

  Welkom bij Rijschool 4U, dé nummer één rijschool van Zeeland. Met meer dan 525 tevreden klanten en een indrukwekkende beoordeling van 4,9 sterren van 5 op Google, zijn we er trots op dat we de beste keuze zijn voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen.

  Published On: 21.07,2023By
 • Autorijbewijs vs Scooterrijbewijs: Wat zijn de verschillen en overeenkomsten?

  Wil je genieten van de vrijheid van autorijden of de wendbaarheid van een scooter? Het is essentieel om het juiste rijbewijs te behalen. Bij Rijschool 4U in Zeeland kun je terecht voor zowel het autorijbewijs als het scooterrijbewijs. In deze blog gaan we dieper in op de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee rijbewijzen.

  Published On: 04.06,2023By
 • Persoonlijke begeleiding

  Bij Rijschool 4U begrijpen we dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is in je leven. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding aan tijdens al onze rijlessen. Onze professionele instructeurs staan klaar om je stap voor stap te begeleiden op weg naar het behalen van je rijbewijs.

  Published On: 05.05,2023By
 • 10 reden waarom je kan kiezen voor een motor!

  In het voorjaar en in de zomer is het rijden op een motor heel populair. Bij Rijschool 4U kun je op Walcheren motorrijles volgen. Wij geven lessen op de diverse niveaus, maar waarom is motorrijden nou zo leuk?

  Published On: 02.05,2023By
 • Rijlessen in het voorjaar

  Het zonnetje komt weer vaker door, de temperatuur stijgt en de bloemen gaan weer bloeien dat betekent dat het voorjaar is begonnen. Rijlessen in het voorjaar is een goed idee voor zowel autorijlessen als motorrijlessen.

  Published On: 11.04,2023By
 • Vaarbewijs halen hoe gaat dat?

  Van de zomer veilig het water opgaan? Dat kun je doen als je de cursus klein Vaarbewijs 1 en 2 geslaagd afrond. Rij- en vaarschool 4U organiseert in samenwerking met BHV Training Zeeland de cursus klein vaarbewijs 1 en 2. Een vaarbewijs halen hoe gaat dat?

  Published On: 23.03,2023By
 • Het kiezen voor je scooterrijbewijs!

  Ben je 15,5 jaar oud en twijfel je nog of je voor je scooterrijbewijs wil gaan of dat je wacht totdat je mag gaan lessen voor je autorijbewijs? Dan geven wij je hieronder 10 redenen waarom je moet kiezen voor je scooterrijbewijs!

  Published On: 08.03,2023By
 • Rijden in verschillende omstandigheden

  Rijden in de stad, in het dorp, in de randstad of in de polder, dat is een wereld van verschil. In Zeeland sta je vaker voor een open brug of rij je achter een trekker aan. Terwijl je in de randstad vaker voor een spoorboom stil zal staan of moet wachten op een tram.

  Published On: 23.02,2023By
 • Waar let je op bij het kiezen van een rijschool!

  In Zeeland zijn er ontzettend veel rijscholen, maar waar let je op bij het kiezen van een rijschool. Wanneer weet je nou of je een goede rijschool hebt gevonden en wat is belangrijk bij rijlessen? Want als je nog nooit rijles hebt gevolgd, hoe weet je dan waar je op moet letten?

  Published On: 09.02,2023By

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!