BLOG

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 160 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 457 Reviews
 • Vaarbewijs halen hoe gaat dat?

  Van de zomer veilig het water opgaan? Dat kun je doen als je de cursus klein Vaarbewijs 1 en 2 geslaagd afrond. Rij- en vaarschool 4U organiseert in samenwerking met BHV Training Zeeland de cursus klein vaarbewijs 1 en 2. Een vaarbewijs halen hoe gaat dat?

  Published On: 23.03,2023By
 • Het kiezen voor je scooterrijbewijs!

  Ben je 15,5 jaar oud en twijfel je nog of je voor je scooterrijbewijs wil gaan of dat je wacht totdat je mag gaan lessen voor je autorijbewijs? Dan geven wij je hieronder 10 redenen waarom je moet kiezen voor je scooterrijbewijs!

  Published On: 08.03,2023By
 • Rijden in verschillende omstandigheden

  Rijden in de stad, in het dorp, in de randstad of in de polder, dat is een wereld van verschil. In Zeeland sta je vaker voor een open brug of rij je achter een trekker aan. Terwijl je in de randstad vaker voor een spoorboom stil zal staan of moet wachten op een tram.

  Published On: 23.02,2023By
 • Waar let je op bij het kiezen van een rijschool!

  In Zeeland zijn er ontzettend veel rijscholen, maar waar let je op bij het kiezen van een rijschool. Wanneer weet je nou of je een goede rijschool hebt gevonden en wat is belangrijk bij rijlessen? Want als je nog nooit rijles hebt gevolgd, hoe weet je dan waar je op moet letten?

  Published On: 09.02,2023By
 • Tips voor je praktijkexamen

  Het is bijna zover je mag binnenkort op voor je praktijkexamen voor je auto bij het CBR. Dat is natuurlijk heel spannend, maar ook heel leuk en dat betekent dat je binnenkort misschien wel je rijbewijs hebt en zelf kan gaan rondrijden in Zeeland. Hoe leuk is dat?

  Published On: 20.01,2023By
 • Rijlessen met winters weer

  De weg op als het glad is, sneeuwt, hagelt of vriest, dat kan best gevaarlijk zijn. Als het winter is kun je bij Rijschool 4U nog steeds rijlessen volgen. Op deze manier heb je al eens ervaring opgedaan met winters weer en weet je hoe je moet reageren.

  Published On: 05.01,2023By
 • Nieuwe uitdagingen in 2023!

  Het is bijna 2023! Een nieuwjaar vol met goede voornemens en nieuwe uitdagingen. Bij Rijschool 4U kun je een aantal van deze uitdagingen aan gaan. Wat dacht je ervan om dit jaar je droom achterna te gaan en je motorrijbewijs te gaan halen of om eindelijke rijles te nemen om van je rijangst af te komen.

  Published On: 27.12,2022By
 • Zeven tips om je autotheorie te leren en examen te doen!

  Leuk je bent bezig om je rijbewijs te halen! Dan moet je natuurlijk ook je autotheorie gaan leren. Maar hoe begin je daar nou mee? Waar moet je opletten? Wij geven je hieronder de beste tips om je autotheorie zo snel mogelijk te halen.

  Published On: 14.12,2022By
 • Op pad met een aanhanger

  Wil jij ook de weg op met een aanhanger of een grotere caravan? Dan kun je op gaan om je BE rijbewijs te halen, bij Rijschool 4U geven Sjoerd en Pascal deze rijlessen. Wij geven je persoonlijk rijles, waardoor je snel je examen kunt doen bij het CBR. Zo kun je snel zelf op pad met een aanhanger door Zeeland.

  Published On: 30.11,2022By
 • Scooterrijbewijs halen, hoe gaat dat?

  Je wil je scooterrijbewijs gaan halen, hoe gaat dat eigenlijk? Dat is een goede vraag. Hieronder geven wij jou antwoord op die vraag hoe dit gaat bij Rijschool 4U op Walcheren.

  Published On: 17.11,2022By

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!