Haal je bromfiets rijbewijs bij Rijschool 4U!

Wij bij Rijschool 4U bieden jou een unieke kans, een kans om te zorgen dat jij je bromfiets of scooter rijbewijs haalt in Middelburg! Een bromfiets rijbewijs is super handig, zo kan je bijvoorbeeld vanuit Middelburg naar Vlissingen bromfietsen of vanuit Vlissingen naar Middelburg als je hier in Middelburg op school zit. Een bromfiets rijbewijs halen is niet al te moeilijk, het kost maar een aantal lessen en je hebt er super veel aan!

Neem eerst een gratis proefles bij ons

Bij Rijschool 4U in Middelburg kun je een proefles nemen, een proefles is een les waarin je begint op een bromfiets in Middelburg, eerst wordt alles zorgvuldig uitgelegd zodat de verkeersveiligheid niet in gevaar komt! Na deze proefles geeft je instructeur of instructrice jouw persoonlijk advies, zo kan jij, bij Rijschool 4U in Middelburg, zo snel mogelijk jouw bromfiets rijbewijs halen in Middelburg.

Scherp tarief bromfiets rijbewijs halen

Je bromfiets rijbewijs halen heeft natuurlijk ook wat kosten bij zich, deze kosten bij Rijschool 4U in Middelburg zijn opzich niet zo veel, deze kosten zijn onder aan de pagina te zien. Het eindexamen om jouw bromfiets rijbewijs te halen in Middelburg kun je doen bij het CBR, het CBR neemt het eindexamen af bij jou in Middelburg. Zij zullen controleren of je goed hebt opgelet tijdens bromfiets rijlessen bij Rijschool 4U in Middelburg. Als je goed hebt opgelet, alle stof hebt geleerd zou je in één keer jouw scooter rijbewijs kunnen halen bij het CBR in Middelburg! Het is daarom ook van belang dat je goed je theorie leert en dus alle verkeersregels goed kent, zo kan jij jouw bromfiets rijbewijs halen bij het CBR in Middelburg in één keer!

Waar kan je je bromfiets rijbewijs voor nodig?

Het is handig om een bromfiets rijbewijs te hebben voor allerlei verschillende dingen, zo kan je lekker rijden in Middelburg met je bromfiets als je je scooter rijbewijs hebt gehaald in Middelburg. Je kan met je bromfiets rijbewijs dus op een bromfiets rijden, hiermee kan je mee naar school rijden wanneer er bijvoorbeeld heel veel wind is of je geen zin hebt om te trappen. Met een bromfiets mag je niet al te snel gaan, omdat je zo andere weggebruikers in de weg kunt zijn op het fietspad in Middelburg bijvoorbeeld.

Een goede scooter verzekering is belangrijk

Een goede verzekering voor jouw bromfiets is handig als jij je bromfiets rijbewijs gehaald hebt in Middelburg bij Rijschool 4U. Wij zullen hieronder wat vertellen over verzekeringen voor jouw bromfiets als jij net je bromfiets rijbewijs hebt gehaald in Middelburg bij Rijschool 4U.

Soorten scooter verzekeringen

  • Om te beginnen bij een WA verzekering, dit is een verzekering voor wettelijke aansprakelijk. Als je alleen een WA verzekering afneemt voor je bromfiets rijbewijs, als ik je deze hebt gehaald of aan het halen bent, dan is alleen schade aan andere mensen gedekt, rij je zelf tegen een paaltje wordt dit niet verzekerd en moet je dit dus zelf gaan betalen, en dan dit is natuurlijk niet fijn als je net een bromfiets hebt gehaald en een bromfiets rijbewijs hebt gekregen in Middelburg door Rijschool 4U.
  • Een andere optie is WA (wettelijke aansprakelijkheid) en diefstal, je krijgt voor een iets hogere prijs een hele goede deal als je net je bromfiets rijbewijs hebt gehaald in Middelburg bij Rijschool 4U. Deze verzekering dekt schade aan andere, dus als je een botsing krijgt en jij bent de schuldige wordt dit gedekt. Ook dus voor diefstal wordt de schade gedekt, mocht je bromfiets opeens gestolen te zijn nadat je je bromfiets rijbewijs hebt gehaald dan wordt dit ook vergoed. Ook wordt met deze verzekering joyriding gedekt. Joyriding is als je bijvoorbeeld in Middelburg je bromfiets wordt gepakt en dat ze hiermee gaan rond crossen. Dat is natuurlijk erg fijn als je net je bromfiets rijbewijs hebt gehaald en een bromfiets hebt gekocht! Je bromfiets wordt ook gedekt als er bijvoorbeeld een brand uitbreekt of er een storm of hagelbui komt. Zo kun je weer snel op jouw bromfietsen in Middelburg. Ook is er een aanschafwaardegarantie van 1 jaar, wat dit betekent spreekt natuurlijk voor zich en hoeft niet verder te worden uitgelegd.
  • Als laatste optie is er een WA + Diefstal + Aanrijding verzekering, deze verzekering houd het zelfde in als de bovenstaande verzekering in Middelburg dankzij Rijschool 4U maar er komt natuurlijk iets extra’s bij, schade door aanrijding, rij jij iets aan, bijvoorbeeld een paaltje in Middelburg nadat je je bromfiets rijbewijs hebt gehaald, dan wordt dit vergoed en kan je daarna gewoon weer lekker rijden op je bromfiets. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je iets gaat aanrijden of je roekeloos gaat gedragen in Middelburg of andere plekken nadat je je bromfiets rijbewijs hebt gehaald.

Deze verzekeringen zijn op verschillende plekken te koop en dit valt makkelijk te Googlen als je het volgende typt: ‘Verzekeringen bromfiets na Bromfiets rijbewijs gehaald in Middelburg’. Hiermee vind je genoeg verzekeringen en kan jij uitzoeken jij wilt nadat je je bromfiets rijbewijs hebt gehaald in Middelburg bij Rijschool 4U.

En dan nu het kostenplaatje om een bromfiets rijbewijs te halen

Theorie bromfiets 
Theorieboek, incl. uitleg via internet en oefenexamens€43,50
Klassikale theoriecursus€49,50
Theorie-examen€49,50
Theorieboek€29,50
Examens 
Praktijkexamen€177,-
Reguliere lessen & paketten 
Praktijkles€42,-
Praktijk pakket (1 daagse cursus);
4 praktijklessen en praktijkexamen

€345,-
All inclusive pakket bromfiets; klassikale theoriecursus, theorie-examen,
4 praktijklessen en praktijkexamen
€444,-
Reguliere lessen & paketten 
Praktijkles€42,-
Praktijk pakket (1 daagse cursus);
4 praktijklessen en praktijkexamen

€345,-
All inclusive pakket bromfiets; klassikale theoriecursus, theorie-examen,
4 praktijklessen en praktijkexamen
€444,-
Examens 
Praktijkexamen€177,-
Theorie bromfiets 
Theorieboek, incl. uitleg via internet en oefenexamens€43,50
Klassikale theoriecursus€49,50
Theorie-examen€49,50
Theorieboek€29,50

ACTIE

Nu voor al onze kandidaten 10% korting op alle helmen en kleding bij JDK motoren in Koudekerke!

GA NAAR JDK MOTOREN