Jouw bromfiets rijbewijs halen tegen een scherp tarief op Walcheren?

Het is natuurlijk leuk om jouw bromfiets rijbewijs te halen hier op Walcheren! Maar wanneer heb je een bromfiets rijbewijs nou nodig? Je hebt een bromfiets rijbewijs nodig wanneer je op een bromfiets, scooter, snorfiets of een speed pedelec wilt rijden.

Om je bromfiets rijbewijs te halen op Walcheren heb je een bromfiets theorie en parktijk examen nodig. Je kan een bromfiets rijbewijs ook gebruiken voor een quad die als brommer is gekeurd. Je hebt geen bromfiets rijbewijs nodig wanneer je op een segway of een trikke wilt rijden.

Ook is een bromfiets handig wanneer je genoeg hebt van elke keer weer door wind en weer naar school te fietsen, het is dan ideaal om je bromfiets rijbewijs te halen, bij Rijschool 4U op Walcheren. Buitenom naar school gaan is een bromfiets ook handig om bijvoorbeeld de boodschappen mee te doen.

Wat een groot verschil is tussen andere rijscholen en Rijschool 4U, is dat wij maar 2 mensen tegelijk les geven, zodat jij de beste aandacht krijgt om jouw bromfiets rijbewijs te halen.

Als je graag je bromfiets rijbewijs wilt halen, dan moet je eerst een theorie-examen doen, dit kan overigens bij Rijschool 4U al vanaf een leeftijd van 15,5 jaar. Om je bromfiets examen te doen, of praktijklessen te krijgen bij Rijschool 4U om je bromfiets rijbewijs te halen, moet je minimaal 16 zijn. Als je geslaagd bent voor jouw theorie examen voor een bromfiets rijbewijs kan je dus ook al je praktijklessen nemen en hierbij een aansluitend praktijkexamen doen op Walcheren en omstreken.

Jouw instructeur wordt Sjoerd Remery, hij werkt al sinds 2012 bij Rijschool 4U, voor een bromfiets rijbewijs. Als je start om je bromfiets rijbewijs te halen krijg je eerst wat informatie van Sjoerd over hoe en wat je gaat doen. Als hij alles heeft uitgelegd ga jij samen met Sjoerd met een scooter een eerste oefenronde maken. De praktijklessen worden gestart in Middelburg, bij het CBR of hier om de hoek in Koudekerke. Bij ons kun je gelijk beginnen met de examenroutes oefenen om jouw bromfiets rijbewijs zo snel mogelijk te halen.

Als je al een autorijbewijs (categorie B) hebt, of een motorrijbewijs (categorie A) hebt, dan hoef je geen apart rijbewijs bromfiets nodig.

Een goede tip van ons

Haal zo snel mogelijk je theorie examen op Walcheren voor een bromfiets rijbewijs voordat je 16 wordt! Het beste is om twee maanden voordat je je bromfiets rijbewijs wilt halen, je theorie examen al gehaald te hebben. Je theorie examen voor je bromfiets rijbewijs is één jaar geldig, hierdoor kun je op je 16e verjaardag of wat weken erna jouw bromfiets rijbewijs halen op Walcheren!

Wat beantwoorde vragen over een bromfiets rijbewijs

Hoeveel bromfiets rijlessen heb ik nou nodig?
Het aantal lessen is uniek per persoon, dit komt natuurlijk omdat niemand hetzelfde is. Sommige leerlingen hebben maar 4 rijlessen nodig, en andere dan misschien wel 10 rijlessen. Het handigst is om is een keer een lesje te nemen en kijken wat de docent, van Rijschool 4U op Walcheren ervan vindt.

Wat is een goede manier om je examen te halen?
Bij Rijschool 4U op Walcheren zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid naar het examen gaat, aangezien wij al jaren ervaring hebben met examens, kunnen we jou zo goed mogelijk helpen om jouw bromfiets rijbewijs te halen!

Wat moet ik meenemen naar het examen?
Als je je praktijk examen wilt halen, moet je een geldig identiteitsbewijs meenemen, wat ook essentieel is, is om de uitnodiging om te komen van het CBR mee te nemen. Jouw docent van Rijschool 4U op Walcheren zal je hieraan ook herinneren zodra je examen moet gaan doen.

Wil je je graag aanmelden bij Rijschool 4U op Walcheren?

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan, als je op de link drukt opent er een nieuw venster, het uploaden voor je pasfoto is niet persé nodig. Wij hopen dat we je zo snel mogelijk zien bij ons op Walcheren!

Wat kost het nou om je bromfiets rijbewijs te halen?

Theorie bromfiets 
Theorieboek, incl. uitleg via internet en oefenexamens€43,50
Klassikale theoriecursus€49,50
Theorie-examen€49,50
Theorieboek€29,50
Examens 
Praktijkexamen€177,-
Reguliere lessen & paketten 
Praktijkles€42,-
Praktijk pakket (1 daagse cursus);
4 praktijklessen en praktijkexamen

€345,-
All inclusive pakket bromfiets; klassikale theoriecursus, theorie-examen,
4 praktijklessen en praktijkexamen
€444,-
Reguliere lessen & paketten 
Praktijkles€42,-
Praktijk pakket (1 daagse cursus);
4 praktijklessen en praktijkexamen

€345,-
All inclusive pakket bromfiets; klassikale theoriecursus, theorie-examen,
4 praktijklessen en praktijkexamen
€444,-
Examens 
Praktijkexamen€177,-
Theorie bromfiets 
Theorieboek, incl. uitleg via internet en oefenexamens€43,50
Klassikale theoriecursus€49,50
Theorie-examen€49,50
Theorieboek€29,50

ACTIE

Nu voor al onze kandidaten 10% korting op alle helmen en kleding bij JDK motoren in Koudekerke!

GA NAAR JDK MOTOREN