Bromfietsrijbewijs halen2022-11-10T17:02:02+01:00

BROMFIETSRIJBEWIJS HALEN BIJ RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews

Bromfietsrijbewijs halen in Zeeland?

Een bromfietsrijbewijs halen is noodzakelijk als je op een scooter wilt rijden. Bij Rijschool 4U kan je aan de slag om je bromfietsrijbewijs te halen. We garanderen de hoogste kwaliteit opleiding met enthousiaste instructeurs. Onze instructeurs helpen je graag op weg om in één dag je bromfietsrijbewijs te halen. Uiteraard moet je dan wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Naast de praktijk helpen we je ook met je theorie op weg. Je kan in ons eigen theorielokaal lessen volgen om je bromfietsrijbewijs te halen. Zo slaag je gegarandeerd voor je theorie en kan je extra snel de weg op. 

Ga eerst voor je theorie examen 

Een scooter rijbewijs halen is natuurlijk spannend en vanaf 16 jaar mag je examen doen. Je mag pas examen doen als je in het bezit bent van je theoriecertificaat. Het goede nieuws is dat je al vanaf 15,5 je examen mag doen voor je theorie. Wij adviseren je om jezelf vanaf 15,5 jaar in te schrijven voor je theorie cursus. In ons eigen lokaal zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent. Wij helpen je om straks in één keer je theorie-examen te halen. Slaag je meteen dan kun je daarna direct aan de slag met de praktijklessen. 

Lessen met maximaal 2 kandidaten 

Een bromfietsrijbewijs halen gebeurt bij ons niet in grote groepen. We geven aan maximaal twee kandidaten tegelijk les. Hierdoor krijg je vrijwel volledig de aandacht om je rijbewijs te halen. Ondanks dat we slechts twee kandidaten tegelijk les geven krijg je de laagste prijs garantie. Je kan zo extra voordelig je rijbewijs halen. Het is mogelijk om in één dag je praktijklessen te plannen en aansluitend je examen. Dit kan je eventueel op je 16e verjaardag doen. Op het moment dat je 16 geworden bent kan je direct afrijden voor je praktijkexamen. Zo kan je zo snel mogelijk na je 16e verjaardag bromfiets of scooter gaan rijden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je op tijd je theorie examen haalt. 

Kom bij ons lessen met een vriend(in)

Ken jij iemand die ook z’n bromfiets certificaat wil halen? Omdat wij met slechts 2 kandidaten tegelijk lessen is het mogelijk om samen met je vriend(in) te komen lessen. Dit maakt lessen extra leuk en een stuk minder spannend. Nadat je bij ons lessen gevolgd hebt kan je dezelfde nog met je vriend(in) examen komen doen. Kom je samen met een vriend(in) lessen? Dan krijg jullie allebei € 20 korting. Zo wordt lessen bij rijschool 4u extra voordelig. We begeleiden je graag bij het halen van je scooterrijbewijs. 

Meld je aan voor scooter rijlessen

Kan je niet wachten om je scooter certificaat te halen? Meld jezelf alleen of met een vriendin aan voor de theorielessen als je minimaal 15,5 bent. We plannen daarna meteen een dag in voor het oefenen van de praktijk. Na het behalen van je examen mag je zo snel mogelijk echt de weg op met je bromfiets of scooter. Meld jezelf direct aan via het aanmeldformulier op onze website en je kan meteen een afspraak inplannen. 

Deze pagina delen

Go to Top