Geschikte rijinstructeur vinden, hoe doe je dat?

Geschikte rijinstructeur vinden, lees hier tips! Nummer 1 in regio Rijschool Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 655 Reviews

Geschikte rijinstructeur vinden, lees hier tips!

Aanmelden voor rijlessen is zo gedaan, maar hoe weet je of je de rijschool prettig vindt en je de lessen leuk vindt? Een geschikte rijinstructeur vinden is hierbij erg belangrijk. Denk maar aan je lessen op school: een goede leraar maakt de lessen leuk én leerzaam. Daardoor pak je de stof beter op en leer je sneller wat je moet weten. Bovendien raak je tijdens autorijlessen ook minder snel zenuwachtig, waardoor je concentratie weer beter is. Wil jij je autorijbewijs halen? Kom dan eens kennismaken bij onze rijschool en kijk of het iets voor je is! 

Rijinstructeur vinden die bij je past

Al onze instructeurs doen hard hun best om de lessen zo leuk en informatief mogelijk te maken, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je geen klik hebt met iemand. Als je niet goed overweg kan met iemand, of je raakt onzeker van deze persoon, dan zijn de lessen natuurlijk een stuk minder leuk. Maar ook qua communicatie kan het stroef lopen, dat komt de lessen natuurlijk ook niet ten goede. Met wie jij op pad gaat in de auto is aan jou, je mag zelf kiezen welke instructeur je krijgt. 

Comfortabel lessen = sneller slagen

Een goede klik is dus belangrijk. Merk je na enkele lessen bij onze rijschool in Walcheren of onze rijschool in Beveland dat het niet lekker loopt tussen jou en je instructeur? Aarzel dan niet om tijdig te wisselen naar een andere instructeur. Dat is helemaal niet erg en het wordt zeker niet persoonlijk opgevat. Geef gerust aan of je liever lest met een vrouwelijke instructeur of iemand die al wat jaren ervaring heeft. Als je het niet aangeeft, heb je alleen jezelf ermee. Kom dus gerust met ons praten als je liever met iemand anders in de auto zit. 

Samen geschikte rijinstructeur vinden

Als je bij ons autorijlessen neemt, gaan we samen op zoek naar een geschikte rijinstructeur waarmee je een klik hebt. Wij vinden het immers net zo belangrijk als jij dat je plezier hebt in de rijlessen en zo snel mogelijk slaagt voor je rijbewijs. Meld je vandaag nog aan voor autorijles, wie weet zien we jou binnenkort om even kennis te maken!