Het kiezen voor je scooterrijbewijs!

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Ben je 15,5 jaar oud en twijfel je nog of je voor je scooterrijbewijs wil gaan of dat je wacht totdat je mag gaan lessen voor je autorijbewijs? Dan geven wij je hieronder 10 redenen waarom je moet kiezen voor je scooterrijbewijs!

  1. Met een scooter rij je gemakkelijk snel van locatie naar locatie. Woon je in een dorp dan ben je zo in de stad voor je werk of studie, maar ook in de stad kun je met een scooter jezelf snel verplaatsen.
  2. Met een scooter hoef je niet meer door de regen te fietsen of te lopen. Natuurlijk kun je ook nat worden op een scooter, maar je verplaatst je sneller waardoor dit korter is. Ook draag je op een scooter altijd een helm waardoor je haar droog blijft.
  3. Als je scooter rijdt betaal je geen wegenbelasting. Dat is een groot voordeel ten opzichte van een eigen auto.
  4. Een scooter kun je vrij makkelijk gratis parkeren. Voor een auto betaal je meestal parkeergeld, maar een scooter kun je netjes gratis parkeren. Dit bespaart dus ook weer geld. Ook zet je je scooter makkelijk neer bij het station om bijvoorbeeld de trein te pakken.
  5. Met een scooter kun je meer bagage meenemen dan op een fiets.
  6. Je kan iemand achterop meenemen. Natuurlijk kan dit op de fiets ook wel, maar dan moet je harder trappen, op je scooter merk je daar niets van. Zo kun je gezellig met z’n twee bijvoorbeeld naar het strand gaan of naar de stad.
  7. Je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer. Je hoeft niet meer in de gaten te houden wanneer de bus gaat of wanneer er een trein uitvalt.
  8. Je staat ook niet in de file met een scooter. Met een scooter ga je gemakkelijk de stad door.
  9. Een scooter is ook voordelig in de aanschaf. Voor een auto betaal je vaak veel meer dan voor een scooter. Dus zeker als je jong bent is een scooter aan te raden.
  10. Je komt met meer energie aan op je bestemming doordat je niet hoeft te fietsen. Daarnaast word je wakker van de frisse wind in je gezicht en de buitenlucht en dit heb je niet als je met de auto gaat.

Rijles

Bij Rijschool 4U geven we scooterrijles aan jou. Vanaf dat je 15,5 jaar oud bent kun je bij ons al je theorie-examen doen, je kunt dan een 1 daagse theorie-cursus volgen voor de scooter. Zodra je dan 16 jaar bent kun je zelfs op je verjaardag de lessen volgen en diezelfde dag nog examen doen. De lessen en het examen zijn altijd op dezelfde dag. We geven persoonlijke begeleiding en zorgen ervoor dat je snel op pad kunt op de scooter. Ga jij kiezen voor je scooterrijbewijs? Wil je hier meer over weten? Neem dan zo snel mogelijk contact op.