Rijschool 4U heeft voor 4e jaar op rij 100% geslaagden bij AVB-examen!

Rijschool 4 U, verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 668 Reviews

Motorrijbewijs halen? Dat kan je het beste doen bij Rijschool 4U in Zeeland! Voor het vierde jaar op rij hebben wij een prachtig resultaat behaald met betrekking tot onze AVB-examens van het motorrijbewijs. Namelijk een slagingspercentage van 100%! Wil jij ook je motorrijbewijs halen? Kies dan voor de rijschool met het hoogste slagingspercentage van Zeeland! 

Beste rijschool van Zeeland

We zijn natuurlijk hartstikke trots op dit mooie resultaat, maar het wordt zelfs nog beter! Ook bij de AVD-examens hebben we het hoogste slagingspercentage van de regio behaald, namelijk 90%! Rijschool 4U behoort met recht tot de beste rijscholen van Zeeland. Wil jij ook een motoropleiding volgen bij ons? Dat kan! We bieden al motorrijopleidingen aan vanaf twee dagen. Met ons hoge slagingspercentage slaag jij ook gegarandeerd voor je AVB. Daarna worden de lessen pas echt mooi, want dan mag je de weg op! 

Motorrijles tarieven

Bij Rijschool 4U in Zeeland kan je al starten met motorrijlessen vanaf € 781,-. Natuurlijk bieden we verschillende lespakketten aan en kunnen we ook een speciaal lesrooster samenstellen dat perfect bij je past. Mede daardoor is ons slagingspercentage zo hoog! Wij kijken naar de klant en wat hij of zij nodig heeft. De tarieven voor motorrijlessen verschillen dus. Bekijk het pakket wat het beste bij je past en wie weet zien we jou snel in motorpak op onze rijschool!

Naast de motorrijlessen hebben we ook een speciale aanpak voor het theoriecertificaat. We laten je niet aan je lot over, maar helpen je door middel van oefenexamens en online leerstof. Heel handig en altijd en overal bereikbaar. Het behalen van je theoriebewijs wordt hiermee een eitje. 

Vrijblijvende intakeles of try the bike

Lijkt het je heel mooi om te kunnen motorrijden, maar wil je eerst even uitproberen of het iets voor je is? Dat kan heel goed met onze try the bike-dagen of een vrijblijvende intakeles. Tijdens deze les kijkt de motorinstructeur heel goed naar wat je al kan, waar je aanleg voor hebt en hoeveel lessen je nodig zou hebben. Is de intakeles bevallen? Dan kan je direct je lessen inplannen! Klik hier voor meer informatie over de intakeles.