AUTORIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 655 Reviews
Sjoerd Remery
Sjoerd RemeryAuto, Motor, Bromfiets, Aanhangwagen
In 2012 is Sjoerd Rijschool 4U gestart. Daarvoor is Sjoerd 19 jaar werkzaam geweest bij 2 grote rijscholen op Walcheren en in Brabant en heeft gewerkt bij een opleidingsinstituut voor rijinstructeurs. De ervaring en kennis die hij in deze tijd heeft opgedaan, gebruikt hij nu om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

Bij Sjoerd in de auto staat meestal Radio 538 aan voor een ontspannen sfeer. Sjoerd heeft maar 1 doelstelling; jou zo snel en goed mogelijk op een efficiënte manier als veilige weggebruiker aan je rijbewijs helpen.

Sjoerd geeft ook de bromfiets-, aanhangwagen- en motorrijlessen en hij rijdt in een Seat Ateca.

Naomi Harten
Naomi HartenAuto
Mogen wij Naomi Harten aan jullie voorstellen? Deze rustige, vlotte meid houdt zich in het dagelijks leven, naast rijles geven, voornamelijk bezig met koken en lekker eten. Haar vriend is namelijk kok, dus samen koken en eten staan eigenlijk altijd op hun to-do-list.

Naomi houdt van reizen. Buitenom een heleboel Europese bestemmingen kan ze ook Thailand en Turkije afvinken. Soms kruipt ze lekker achter de naaimachine om creatief aan de slag te gaan.

Naomi geeft les op een duidelijke, maar rustige manier en rijdt in een Ford Puma.

Danny van de Kamp
Danny van de KampAuto
Danny van de Kamp komt oorspronkelijk uit Oosterbeek (ligt naast Arnhem), maar is voor de liefde naar Zeeland gekomen. Danny woont in Kloetinge, samen met zijn Zeeuwse vriendin.

Na 5 jaar bij de politie in dienst te zijn geweest heeft hij de overstap naar rijinstructeur gemaakt. Dat snappen wij natuurlijk helemaal! Danny heeft inmiddels al ruim veertien jaar ervaring als instructeur, waarvan twee jaar in Arnhem en twaalf jaar op Zuid Beveland en Walcheren. Hij kent de weg in Zeeland dus op zijn duimpje.

Zijn grote passie was voetballen. Hij schopte het tot De Beloftes bij NEC, maar kreeg helaas te maken met een ernstige liesblessure. Momenteel zijn auto- en motorsport zijn grootste hobby’s en zelf rijdt hij af en toe autocross om stoom af te blazen. Een echte autoliefhebber dus!

Hardlopen doet hij om fit te blijven, zodat hij jullie geconcentreerd les kan geven. Danny vindt het belangrijk om een ontspannen sfeer in de auto te hebben en rijdt in een Volvo V40.

Damian Remery
Damian RemeryAuto, Aanhangwagen
Damian Remery is de zoon van 4U oprichter Sjoerd Remery. Van kinds af aan heeft hij het reilen en zeilen binnen Rijschool 4U meegekregen en dat heeft hem doen besluiten om te starten met de opleiding voor rij instructeur.

Inmiddels is zijn opleiding afgerond en mag hij in de voetsporen van zijn vader treden. Damian is de jongste instructeur, maar is enorm gedreven en houdt van een grapje tussendoor. Het liefst rijdt hij met een gezellig muziekje op de achtergrond in een Seat Ibiza FR, mits jij als leerling je natuurlijk wel kunt blijven concentreren.

Damian houdt van voetbal en is dan ook volledig op de hoogte van niet alleen de Eredivisie, maar ook van de Premier League, de Bundesliga en ook de transfers houdt hij nauwlettend in de gaten.

Therese Verdonk
Therese VerdonkAuto
Rijinstructrice Therese heeft veel ervaring met autorijden, motorrijden en heeft zelfs 5 jaar als internationaal vrachtwagenchauffeuse gewerkt. Mét oplegger!

Een stoere dame dus! Therese gaat graag op motorvakantie, duikt en geeft niet alleen graag rijles maar ook Zumba-les.

Therese rijdt in een Seat Ibiza.

Jolanda de Waardt
Jolanda de WaardtAuto
Bij deze pretletter zit jij zeker op je gemak in de auto! Jolanda is een enthousiaste verschijning en staat er voor dat jij zelfverzekerd de weg op kan. Jolanda is altijd opgewekt, maar net ietsje meer als de zon schijnt. Ze heeft een hekel aan regen, want ze is graag buiten met haar hond. In het weekend leest ze graag, shopt ze graag en ze brengt graag een bezoekje aan de bioscoop.

Als je bij Jolanda instapt, dan rijd je in een Seat Ibiza.

Marijke Quakernaat
Marijke QuakernaatAuto
Marijke Quakernaat heeft al vele jaren rijervaring; auto’s hebben altijd centraal gestaan. Ook met de motor maakt deze opgewekte dame in haar vrije tijd samen met haar man de nodige kilometers. Toen ze het tijd vond om het ‘stuur’ om te gooien, heeft ze de opleiding voor rijinstructeur gevolgd. Bij Rijschool 4U was het gelijk thuiskomen!

Marijke houd erg van gezelligheid, lekker eten en vind het heerlijk om onderweg te zijn, maar is ook graag thuis op de bank om met haar katten te verdwalen in een spannende film.

Als jij rijles van Marijke wil, zorgt zij voor genoeg uitdagingen. Dat de lessen niet alleen leerzaam zijn, maar natuurlijk ook gezellig blijven. Het is belangrijk dat jij elke keer weer met volle energie in de auto stapt om uiteindelijk je rijbewijs te halen. Vind je dat nog spannend? Geen probleem! Marijke zal jou stimuleren om te durven, want fouten maken mag. Daar leer je namelijk van.

Een lekker muziekje mag zeker op de achtergrond. Geef maar door wat jij graag wilt horen. Hopelijk zien we jou binnenkort bij Marijke in de lesauto?

Marijke rijdt in een Ford Puma St-line

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

Deze pagina delen