AUTORIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 587 Reviews
Sjoerd Remery
Sjoerd RemeryAuto, Motor, Bromfiets, Aanhangwagen
In 2012 is Sjoerd Rijschool 4U gestart. Daarvoor is Sjoerd 19 jaar werkzaam geweest bij 2 grote rijscholen op Walcheren en in Brabant en heeft gewerkt bij een opleidingsinstituut voor rijinstructeurs. De ervaring en kennis die hij in deze tijd heeft opgedaan, gebruikt hij nu om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

Bij Sjoerd in de auto staat meestal Radio 538 aan voor een ontspannen sfeer. Sjoerd heeft maar 1 doelstelling; jou zo snel en goed mogelijk op een efficiënte manier als veilige weggebruiker aan je rijbewijs helpen.

Sjoerd geeft ook de bromfiets-, aanhangwagen- en motorrijlessen en hij rijdt in een Seat Ateca.

Naomi Harten
Naomi HartenAuto
Mogen wij Naomi Harten aan jullie voorstellen? Deze rustige, vlotte meid houdt zich in het dagelijks leven, naast rijles geven, voornamelijk bezig met koken en lekker eten. Haar vriend is namelijk kok, dus samen koken en eten staan eigenlijk altijd op hun to-do-list.

Naomi houdt van reizen. Buitenom een heleboel Europese bestemmingen kan ze ook Thailand en Turkije afvinken. Soms kruipt ze lekker achter de naaimachine om creatief aan de slag te gaan.

Naomi geeft les op een duidelijke, maar rustige manier en rijdt in een Ford Puma.

Danny van de Kamp
Danny van de KampAuto
Danny van de Kamp komt oorspronkelijk uit Oosterbeek (ligt naast Arnhem), maar is voor de liefde naar Zeeland gekomen. Danny woont in Kloetinge, samen met zijn Zeeuwse vriendin.

Na 5 jaar bij de politie in dienst te zijn geweest heeft hij de overstap naar rijinstructeur gemaakt. Dat snappen wij natuurlijk helemaal! Danny heeft inmiddels al ruim veertien jaar ervaring als instructeur, waarvan twee jaar in Arnhem en twaalf jaar op Zuid Beveland en Walcheren. Hij kent de weg in Zeeland dus op zijn duimpje.

Zijn grote passie was voetballen. Hij schopte het tot De Beloftes bij NEC, maar kreeg helaas te maken met een ernstige liesblessure. Momenteel zijn auto- en motorsport zijn grootste hobby’s en zelf rijdt hij af en toe autocross om stoom af te blazen. Een echte autoliefhebber dus!

Hardlopen doet hij om fit te blijven, zodat hij jullie geconcentreerd les kan geven. Danny vindt het belangrijk om een ontspannen sfeer in de auto te hebben en rijdt in een Volvo V40.

Sara Abalain
Sara AbalainAuto, Motor, Bromfiets
Sara is super enthousiast en gedreven en woont samen met haar vriend en zoontje in Oost-Souburg. Sara is gek op reizen, gaat graag leuke dingen doen met haar gezin of vrienden en houdt van koken en lekker eten. Gelukkig is haar vriend werkzaam als souschef in een bekend restaurant in Middelburg. Om tóch te kunnen sporten heeft ze op haar zolder een fitnesszaaltje ingericht zodat ze haar work-out thuis kan doen wanneer haar zoontje slaapt.

Bij Sara kun je terecht voor je bromfiets-, motor- en autorijbewijs. Ze rijdt in een Seat Ibiza en draait tijdens haar lessen graag mixtapes op Spotify. Je kunt je verzoekje dus aan haar doorgeven voordat je instapt!

Michael Wrench
Michael WrenchAuto
Ruim 30 jaar geleden is Michael naar Nederland verhuisd en heeft veel rijervaring opgedaan en verkeersinzicht ontwikkeld als vrachtautochauffeur. Inmiddels geeft hij al weer ruim 13,5 jaar rijles en zijn workaholic-mentaliteit, passie en liefde voor het vak zorgen er dan ook voor dat jij zo snel mogelijk kunt slagen voor je rijbewijs.

Michael rijdt in een Seat Ibiza.

Pascal Dijkhuizen
Pascal DijkhuizenAuto, Aanhangwagen
Pascal Dijkhuizen is geboren in 1986 in Nieuwdorp en woont nu in het pittoreske Kattendijke. Vanaf zijn 18e jaar heeft hij al rijervaring opgebouwd in zijn eigen auto en maar liefst 8 jaar als vrachtwagenchauffeur met oplegger. Hij rijdt nog altijd schadevrij!

Tijdens zijn werk als chauffeur heeft hij vele stagiaires begeleid. Hier is zijn passie voor het lesgeven mee begonnen.

Pascal luistert steevast “het foute uur” en heeft een voorliefde voor 90’s hits. Uiteraard zijn verzoeknummertjes tijdens de rijles welkom! Verder houdt hij van voetbal kijken op tv of in het voetbalstadion, reizen, zaalvoetballen met zijn vriendenteam, buiten koken met zijn Kamado BBQ en genieten met zijn gezin.

Bij Pascal les je in een Citroën C4 en het belangrijkste is dat jij je als leerling op je gemak voelt in de lesauto.

Damian Remery
Damian RemeryAuto
Damian Remery is de zoon van 4U oprichter Sjoerd Remery. Van kinds af aan heeft hij het reilen en zeilen binnen Rijschool 4U meegekregen en dat heeft hem doen besluiten om te starten met de opleiding voor rij instructeur.

Inmiddels is zijn opleiding afgerond en mag hij in de voetsporen van zijn vader treden. Damian is de jongste instructeur, maar is enorm gedreven en houdt van een grapje tussendoor. Het liefst rijdt hij met een gezellig muziekje op de achtergrond in een Seat Ibiza FR, mits jij als leerling je natuurlijk wel kunt blijven concentreren.

Damian houdt van voetbal en is dan ook volledig op de hoogte van niet alleen de Eredivisie, maar ook van de Premier League, de Bundesliga en ook de transfers houdt hij nauwlettend in de gaten.

Therese Verdonk
Therese VerdonkAuto
Rijinstructrice Therese heeft veel ervaring met autorijden, motorrijden en heeft zelfs 5 jaar als internationaal vrachtwagenchauffeuse gewerkt. Mét oplegger!

Een stoere dame dus! Therese gaat graag op motorvakantie, duikt en geeft niet alleen graag rijles maar ook Zumba-les.

Therese rijdt in een Seat Ibiza.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

Deze pagina delen