AUTORIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Vrijblijvende Intake les
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 142 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 144 Reviews
Sjoerd Remery
Sjoerd RemeryAuto, Motor, Bromfiets, Aanhangwagen
In 2012 is Sjoerd Rijschool 4U gestart. Daarvoor is Sjoerd 19 jaar werkzaam geweest bij 2 grote rijscholen op Walcheren en in Brabant en heeft gewerkt bij een opleidingsinstituut voor rijinstructeurs. De ervaring en kennis die hij in deze tijd heeft opgedaan, gebruikt hij nu om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

Bij Sjoerd in de auto staat meestal Radio 538 aan voor een ontspannen sfeer. Sjoerd heeft maar 1 doelstelling; jou zo snel en goed mogelijk op een efficiënte manier als veilige weggebruiker aan je rijbewijs helpen.

Zijn aanpak werkt doeltreffend; over 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 , 2017 én 2018 presteerde hij het om het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen op Walcheren te halen!

Sjoerd geeft ook de bromfiets-, aanhangwagen- en motorrijlessen en hij rijdt in een Seat Ateca.

Naomi Harten
Naomi HartenAuto
Mogen wij Naomi Harten aan jullie voorstellen? Deze rustige, vlotte meid houdt zich in het dagelijks leven, naast rijles geven, voornamelijk bezig met koken en lekker eten. Haar vriend is namelijk kok, dus samen koken en samen eten staan eigenlijk altijd op hun to-do-list. Naomi houdt van reizen buitenom een heleboel Europese bestemmingen, kan ze ook Thailand en Turkije afvinken. Soms kruipt ze lekker achter de naaimachine om creatief aan de slag te gaan. Naomi geeft les op een duidelijke, maar rustige manier en rijd in een Ford Fiësta.
Danny van de Kamp
Danny van de KampAuto
Danny van de Kamp komt oorspronkelijk uit Oosterbeek (ligt naast Arnhem), maar is voor de liefde naar Zeeland gekomen. Danny woont in Kloetinge, samen met zijn Zeeuwse vriendin.

Na 5 jaar bij de politie in dienst te zijn geweest, heeft hij de overstap naar rijinstructeur gemaakt. Dat snappen wij natuurlijk helemaal! Danny heeft inmiddels al ruim 8 jaar ervaring als instructeur, waarvan 2 jaar in Arnhem en 6 jaar op Zuid Beveland en Walcheren. Hij kent de weg in Zeeland dus op zijn duimpje.

Zijn grote passie was voetballen. Hij schopte het tot De Beloftes bij NEC, maar kreeg helaas te maken met een ernstige liesblessure. Momenteel zijn auto- en motorsport zijn grootste hobby’s en zelf rijd hij af en toe autocross om stoom af te blazen. Een echte autoliefhebber dus!

Hardlopen doet hij om fit te blijven, zodat hij jullie geconcentreerd les kan geven. Danny vind het belangrijk om een ontspannen sfeer in de auto te hebben en rijd in een Volvo V40.

Sara Abalain
Sara AbalainAuto
Sara is de jongste van het stel, maar daardoor niet minder enthousiast en gedreven!

Sara woont samen met haar vriend en zoontje in Oost Souburg. Sara is gek op reizen, gaat graag leuke dingen doen met haar gezin of vrienden en houdt van koken en lekker eten. Gelukkig is haar vriend werkzaam als souschef in een bekend restaurant in Middelburg. Om tóch te kunnen sporten, heeft ze op haar zolder een fitnesszaaltje ingericht, zodat ze haar work-out thuis kan doen als haar zoontje slaapt.

Bij Sara kun je terecht voor je autorijbewijs, maar ze hoopt in de toekomst ook haar bevoegdheid te halen om in andere categorieën les te mogen geven.

Sara rijdt in een Seat Ibiza en draait tijdens haar lessen graag mixtapes op Spotify. Je kunt je verzoekje dus aan haar doorgeven voordat je instapt!

Simone Boot
Simone BootAuto
Simone Boot woont in Middelburg. Na wat omzwervingen van verschillende opleidingen heeft ze van haar liefde voor autorijden haar beroep gemaakt.

Simone geeft met veel enthousiasme en liefde haar lessen en wil jou ook graag enthousiast maken voor het autorijden. Simone heeft zich gespecialiseerd in faalangst en wil zich verder verdiepen in rijangst, ADHD en autisme.

Simone rijdt in een Seat Ibiza en kan ook bromfiets-, motor- en aanhangwagen rijlessen geven.

Therese Verdonk
Therese VerdonkAuto
Rijinstructrice Therese heeft veel ervaring met autorijden, motorrijden en heeft zelfs 5 jaar als internationaal vrachtwagenchauffeuse gewerkt. Mét oplegger!

Een stoere dame dus! Therese gaat graag op motorvakantie, duikt en geeft niet alleen graag rijles maar ook Zumba-les.

Therese rijd in een Seat Ibiza.

Michael Wrench
Michael WrenchAuto
Ruim 30 jaar geleden is Michael naar Nederland verhuisd en heeft veel rijervaring opgedaan en verkeersinzicht ontwikkeld als vrachtautochauffeur. Inmiddels geeft hij al weer ruim 13,5 jaar rijles en zijn workaholic-mentaliteit, passie en liefde voor het vak zorgen er dan ook voor dat jij zo snel mogelijk kunt slagen voor je rijbewijs.

Michael rijdt in een Seat Ibiza.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

AANMELDEN

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

RIJOPLEIDINGEN

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN

Deze pagina delen