Motorrijbewijs halen? Dat doe je bij Rijschool 4U op Walcheren. Goede begeleiding!

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 668 Reviews

Motorrijbewijs halen

Is jouw droom ook om lekker op je motor door onze prachtige provincie te touren? Dan moet je een motorrijbewijs halen. Wij kunnen jou daarbij helpen, want bij Rijschool 4U kun je motorrijles volgen. Waarom wachten als je je droom kunt laten uitkomen? Wij bieden drie verschillende rijlessen aan: vanaf 18 jaar mag je op een lichte motor rijden en kun je dus het A1 rijbewijshalen. Vanaf 21 jaar mag je een middelgrote motor rijden en voor een algemeen motorrijbewijs moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Dan kun je op gaan voor je A-motorrijbewijs en mag je alle motoren rijden ook de zwaardere motors.

Theorie en praktijk

Bij Rijschool 4U kun je zowel theorie als je praktijklessen volgen. We zorgen dat je met een online cursus goed voorbereid bent op je theorie-examen bij het CBR. Als het in je pakket zit is het ook mogelijk om een proefexamen te volgen. Zodra je geslaagd bent, kunnen we in de praktijk aan de slag. Bij een motorrijbewijs bestaat het praktijkgedeelte uit twee examens. Dit zijn voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Voor beide onderdelen krijg je de juiste lessen van onze vaste instructeurs. Op deze manier leg jij straks vol met vertrouwen de examens af bij het CBR en haal jij je motorrijbewijs bij Rijschool 4U.

Op pad gaan

We gaan met jou op pad in Zeeland, zodat je zo snel mogelijk je motorrijbewijs gaat halen. Wij bieden onze motorrijlessen aan op Walcheren dus gaan we ook de weg op in de omgeving van Middelburg of Vlissingen. Onze kandidaten geven aan dat we goede begeleiding geven en ons slagingspercentage is hierom ook erg hoog.

Wil jij meer weten over je motorrijbewijs halen bij Rijschool 4U? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag. Wie weet laat jij je droom binnenkort uitkomen en rij jij straks met je motor door Zeeland.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen