Motorrijbewijs halen in Middelburg

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 668 Reviews

Het behalen van een motorrijbewijs en het nemen van lessen is veel leuker dan het volgen van autorijlessen. Waar het hebben van een autorijbewijs vooral praktisch is, kiezen mensen vanuit hobby of passie voor het motorrijbewijs. Je kunt alle kanten uit met een motor, er zijn zelfs hele motorvakanties te boeken. Ben je woonachtig in Middelburg, Vlissingen of  Vlissingen of omgeving? En wil je in de buurt motorrijlessen volgen? Wij van Rijschool 4U laten je graag kennismaken met de motor!

Zowel praktijk als theorie

Bij rijschool 4U in Zeeland kun je zowel praktijklessen als theorielessen volgen voor het motorrijbewijs. Alle lessen zijn te volgen bij ons op locatie. Voor zowel de praktijklessen als de theorielessen bieden we een versnelde opleiding ofwel een spoedcursus aan. Kijk bij de tarieven voor motorrijles voor lespakketten, prijzen en meer informatie. Heb je liever een op maat gemaakt lespakket? Ook dat is mogelijk, neem daarvoor contact met ons op en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Try the bike

Lesklanten bij Rijschool 4U beginnen vaak met een ‘Try the Bike’-dag. De naam zegt het al: tijdens deze proefles kun je kennismaken met de motor en uitproberen of het iets voor je is. De les duurt 100 minuten en er komen verschillende onderwerpen en oefeningen aan bod. Je kunt zelf beoordelen of je enthousiast wordt van motorrijden en onze bekwame instructeurs kunnen zo ook bepalen welk lespakket het beste bij je past. Na deze proefles ofwel ‘Try the Bike’ kunnen we direct een lesplan inplannen en starten.

Voor welk motorrijbewijs ga jij?

Dus jij wil graag je motorrijbewijs halen in Middelburg, Vlissingen of omgeving? Afhankelijk van je leeftijd en welk motorrijbewijs je wil, kun je direct beginnen met lessen bij Rijschool 4U. Als je 18 bent, kan je beginnen met het lichte motorrijbewijs (A1). Vanaf je 21e mag je op voor het middelzware motorrijbewijs (A2) en als je 24 jaar en ouder bent mag je het zware motorrijbewijs halen (A). We bieden rijopleidingen voor alle motorrijbewijzen en kunnen ook jou helpen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Kies het lespakket van je keuze en meld je vandaag nog aan of volg eerst een leuke proefles.