MOTORRIJBEWIJS HALEN – TEMPLATE 3 JULI2020-07-06T21:15:12+01:00

MOTORRIJBEWIJS HALEN BIJ RIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Vrijblijvende intake-les
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 102 Reviews
AUTO
€1681,50
MEEST GEKOZEN!
Basispakket compact opleiding
25 lessen
Tussentijdse toets
Examen en 1 herexamen
Bekijk onze tarieven
BROMFIETS / SCOOTER
van €317,- voor
€285,-
LAAGSTE PRIJSGARANTIE!
Praktijkpakket
4 x praktijkles
Praktijkexamen
Alles in 1 dag
Maximaal 2 kandidaten / les
Bekijk onze tarieven
AANHANGWAGEN
van €421,- voor
€399,-*
€49,- KORTING
Vrijblijvende intake les (100 min.)
Rijopleiding in 1 dag
Lespakket op maat
*vanaf prijs
Bekijk onze tarieven

Motorrijbewijs halen in Zeeland?

Een motorrijbewijs halen in Middelburg is voor veel mensen een droom die uitkomt. Je droomt er al van om lange tochten op de motor te maken. Hierbij beperk je jezelf niet alleen tot Nederland, maar ga je ook graag buiten Nederland op reis. Voor je de grens overgaat met je eigen motor moet je eerst je motorrijbewijs halen. Bij Rijschool 4U ben je aan het juiste adres om in Zeeland je rijbewijs te halen. Wij begeleiden je graag bij je eerste meters op de motor en het halen van je rijbewijs.

Try a bike motorijles volgen

Een motorijbewijs halen lijkt je wel iets, maar je weet niet zeker of het bij je past. Je wilt eerst kijken of het volgen van lessen iets voor je is. De beste manier om dit te doen is met try a bike via Rijschool 4u. Wij laten je graag geheel vrijblijvend kennismaken met onze rijlessen. We helpen je graag om eerst een paar meters op de motor te maken voor je aan de lessen begint. Tijdens de eerste les kan onze instructeur een goede inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Wij geven je hiervoor graag een advies en vervolgens kan je overwegen bij ons je motorrijbewijs te halen. Een try a bike les is geheel vrijblijvend en je kan daarna zelf bepalen of je bij ons komt lessen. 

Motorijbewijs halen vanaf 18 jaar

Er zijn drie verschillende motorrijbewijzen die je via ons kan halen. Het is mogelijk om vanaf 18 jaar lessen te volgen voor een lichte motor. Het A1 rijbewijs is vanaf 18 jaar een optie. Je mag hierna alleen op een lichte motor rijden. Wil je een middelzware motor rijden? Dan moet je minimaal 21 jaar oud zijn om lessen te volgen. Voor een algemeen motorrijbewijs dien je minimaal 24 jaar oud te zijn. Bij een leeftijd van 24 jaar mag je voor een A-motorrijbewijs opgaan. Met een A-motorijbewijs op zak mag je op alle motors rijden. Je mag ook met zware motors rijden en uiteraard kunnen we je hierop voorbereiden met onze lessen.

Volg praktijk en theorielessen bij onze rijschool

Een motorrijbewijs halen bestaat natuurlijk uit zowel theorie als praktijk. Bij ons kan je terecht om praktijk en theorielessen te volgen. We zorgen ervoor dat je met een online cursus uitstekend voorbereid bent op je theorie-examen. Het is ook nog mogelijk om een proefexamen te volgen. Na het behalen van je theorie ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met je praktijkexamen. Je praktijk bestaat uit twee examens namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Uiteraard zorgen wij bij Rijschool 4u voor de perfecte begeleiding, zodat je uiteindelijk je rijbewijs kan halen.

Plan direct je eerste proefles in

Wil je graag je motorrijbewijs halen? Plan direct een try a bike les in, zodat je meteen met een proefles aan de slag kan gaan. Je krijgt zo meteen een idee hoe het is om motorijles te volgen bij Rijschool 4U. Meld jezelf direct aan via onze website en we maken graag een afspraak voor je eerste proefles.

Wat zijn de regels voor het motorrijbewijs?

Voor de motor heb je drie verschillende rijbewijzen: voor de lichte motor (A1), de middelzware motor (A2) en de zware motor (A).

Rijbewijs A & Code 80 op het A-rijbewijs

De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is 21 jaar. Als je het A-rijbewijs rechtstreeks behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielige motor, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2).

De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt. Als je voor het behalen van je A-rijbewijs het A2-rijbewijs al hebt, vervalt code 80 op het moment dat je het A2-rijbewijs twee jaar bezit. Volg je het getrapte traject van A2 naar A, dan heb je dus nooit te maken met code 80.

Als de code vervalt, mag je ook op een zware motor (A) rijden. Je hoeft daarvoor geen extra examen meer te doen, maar als je nog geen 24 bent, moet je wel een nieuw rijbewijspasje aanvragen bij de gemeente. Doe je dat niet, dan vervalt de code 80 pas als je 24 bent.

Motorrijbewijs halen? Theorie en praktijk

Een motorrijbewijs halen bestaat natuurlijk uit zowel theorie als praktijk. Bij ons kan je terecht om praktijk en theorielessen te volgen. We zorgen ervoor dat je met een online cursus uitstekend voorbereid bent op je theorie-examen. Het is ook nog mogelijk om een proefexamen te volgen. Na het behalen van je theorie ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met je praktijkexamen. Je praktijk bestaat uit twee examens namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Uiteraard zorgen wij bij Rijschool 4u voor de perfecte begeleiding, zodat je uiteindelijk je rijbewijs kan halen.

Meld je aan voor een motorrijles in Zeeland

Als motorrijschool in Zeeland zijn we ervaren in het geven van motorrijles. Hierdoor weten we precies hoe we de lessen het beste kunnen inrichten. Meld jezelf vandaag nog aan en ga binnenkort van start met je eerste motorrijles. Wij staan voor je klaar om je uitstekend te begeleiden naar je praktijkexamen.

Bekijk ook eens:

Neem eerst een intakeles
Guusjan I. Avatar
Guusjan I.

Goede en goedkope lessen, en in éen keer geslaagd!

22-06-2020
Rosanne S. Avatar
Rosanne S.

Heeeeele fijne rijschool! Ben elke keer met plezier naar mijn rijles gegaan!

09-06-2020
Lars S. Avatar
Lars S.

Top rijschool, duidelijk uitleg

09-06-2020
Niels D. Avatar
Niels D.

Vandaag in 1x geslaagd voor mn praktijkexamen. Ik had een hele aardige en behulpzame instructeur dus dat was top.

08-06-2020
Isis v. Avatar
Isis v.

Door hele goeie tips in 1 keer geslaagd bij rijschool 4U! Zeker een aanrader.

08-06-2020
Fleur v. Avatar
Fleur v.

Na een fijne dag lessen met goede tips, in 1 keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs!! En ook nog eens hele aardige mensen. 🤪

03-06-2020
Jeroen V. Avatar
Jeroen V.

Ik heb bij Rijschool 4U mijn motorrijbewijs behaald op een zeer prettige manier. De lessen waren altijd uitdagend / persoonlijk en mijn instructeur gaf op een prettige manier feedback. Het in 1x slagen was natuurlijk helemaal top 👍

30-04-2020
Patrick S. Avatar
Patrick S.

Cursus vaarbewijs 1 gevolgd bij 4U. Met een eigen theorielokaal en koffie en thee tijdens de cursus is alles prima verzorgd. De docent (Coen) is zeer kundig en brengt de stof op een leuke manier. Een leuke manier om een theoriecursus te volgen. Aanrader!

04-03-2020
Kristan G. Avatar
Kristan G.

Een hele duidelijke uitleg ! Instructeur weet waar hij over praat, als je na de cursus informatie gaat terug lezen in je cursus boek, begrijp/herken je de lesstof terug.

Daarnaast fijne sfeer in de cursus ! Lekkere koffie ! 🙂

Helemaal Top !

09-01-2020
Wendy M. Avatar
Wendy M.

Vandaag geslaagd vaarbewijs 1. Veel aan de cursuslessen gehad👍
Aanrader!!!

09-01-2020
Nikita d. Avatar
Nikita d.

Hele fijne rijlessen gehad bij Sara! heel veel gelachen maar vooral veel geleerd.

19-12-2019
Denise v. Avatar
Denise v.

Fantastische ervaring gehad bij Rijschool 4U Sara!!! Ik heb elke rijles met plezier gereden en altijd op mijn gemak gevoeld. Sara is een super gezellige rij instructrice maar kan ook op momenten dat het nodig is serieus zijn. Er staat gezellig een muziekje op en wordt veel gekletst zodat je ook echt kan wennen aan hoe het zal zijn als je zelfstandig mag gaan autorijden. Veel geleerd en zelfs nadat ik 1x was gezakt voor mijn praktijk omdat ik te zenuwachtig was ben ik er daarna weer vol gas met goede moed voor gegaan. Ik rij zelfverzekerder en dit komt mede door Sara. Fouten die ik de eerste keer maakte hebben we vaak genoeg herhaald waardoor ik ze er uit heb gekregen en de tweede keer zonder enige problemen ben geslaagd! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ voor Rijschool 4U Rijschool Sara 🚘

20-11-2019
Nylo U. Avatar
Nylo U.

Geweldige ervaring. Leuke rij instructeur altijd lachen en veel geleerd. Sara the best

07-11-2019
Féline D. Avatar
Féline D.

De goeie coaching van de
rij-instructeurs🤗 houden je niet langer aan het lessen dan nodig is! Is altijd gezellig! Sara is top!

01-11-2019
Hanny S. Avatar
Hanny S.

Sara is een super instructeur

31-10-2019
Pippi S. Avatar
Pippi S.

Super leuke lessen gehad bij Sara, dankzij haar heb ik mijn rijbewijs in de pocket!

17-10-2019
Ruben H. Avatar
Ruben H.

Stuk voor stuk top rijlessen gehad bij Sara! Zeker 5 sterren waard.

16-10-2019
Iris W. Avatar
Iris W.

Hele fijne tijd gehad bij rijschool 4u en vooral bij naomi! top instructrice en was altijd gezellig met haar in de auto😊

09-10-2019
SCHRIJF OOK EEN REVIEW!

MOTOR

motorrijbewijs Zeeland

HAAL JE SCOOTER RIJBEWIJS BIJ RIJSCHOOL 4U IN ZEELAND?

 • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

 • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

 • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

 • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

 • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

 • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

 • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

 • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

 • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

SCOOTER

Wil je je bromfietsrijbewijs halen? Dan doe je eerst je theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je rijles bij Rijschool 4U nemen.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

AANMELDEN

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

INSTRUCTEURS

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

RIJOPLEIDINGEN

CURIOUS?

Does this make you interested in following courses here? Please contact us so we can work it out.

CONTACT US!

ONZE INSTRUCTEURS / INSTRUCTRICES

Je bent bij rijschool Zeeland aan het juiste adres als je op zoek bent naar:

Sjoerd Remery
Sjoerd RemeryAuto, Motor, Bromfiets, Aanhangwagen
In 2012 is Sjoerd Rijschool 4U gestart. Daarvoor is Sjoerd 19 jaar werkzaam geweest bij 2 grote rijscholen op Walcheren en in Brabant en heeft gewerkt bij een opleidingsinstituut voor rijinstructeurs. De ervaring en kennis die hij in deze tijd heeft opgedaan, gebruikt hij nu om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

Bij Sjoerd in de auto staat meestal Radio 538 aan voor een ontspannen sfeer. Sjoerd heeft maar 1 doelstelling; jou zo snel en goed mogelijk op een efficiënte manier als veilige weggebruiker aan je rijbewijs helpen.

Zijn aanpak werkt doeltreffend; over 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 , 2017 én 2018 presteerde hij het om het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen op Walcheren te halen!

Sjoerd geeft ook de bromfiets-, aanhangwagen- en motorrijlessen en hij rijdt in een Seat Ateca.

Sara Abalain
Sara AbalainAuto
Sara is de jongste van het stel, maar daardoor niet minder enthousiast en gedreven!

Sara woont samen met haar vriend en zoontje in Oost Souburg. Sara is gek op reizen, gaat graag leuke dingen doen met haar gezin of vrienden en houdt van koken en lekker eten. Gelukkig is haar vriend werkzaam als souschef in een bekend restaurant in Middelburg. Om tóch te kunnen sporten, heeft ze op haar zolder een fitnesszaaltje ingericht, zodat ze haar work-out thuis kan doen als haar zoontje slaapt.

Bij Sara kun je terecht voor je autorijbewijs, maar ze hoopt in de toekomst ook haar bevoegdheid te halen om in andere categorieën les te mogen geven.

Sara rijdt in een Seat Ibiza en draait tijdens haar lessen graag mixtapes op Spotify. Je kunt je verzoekje dus aan haar doorgeven voordat je instapt!

Danny van de Kamp
Danny van de KampAuto
Danny van de Kamp komt oorspronkelijk uit Oosterbeek (ligt naast Arnhem), maar is voor de liefde naar Zeeland gekomen. Danny woont in Kloetinge, samen met zijn Zeeuwse vriendin.

Na 5 jaar bij de politie in dienst te zijn geweest, heeft hij de overstap naar rijinstructeur gemaakt. Dat snappen wij natuurlijk helemaal! Danny heeft inmiddels al ruim 8 jaar ervaring als instructeur, waarvan 2 jaar in Arnhem en 6 jaar op Zuid Beveland en Walcheren. Hij kent de weg in Zeeland dus op zijn duimpje.

Zijn grote passie was voetballen. Hij schopte het tot De Beloftes bij NEC, maar kreeg helaas te maken met een ernstige liesblessure. Momenteel zijn auto- en motorsport zijn grootste hobby’s en zelf rijd hij af en toe autocross om stoom af te blazen. Een echte autoliefhebber dus!

Hardlopen doet hij om fit te blijven, zodat hij jullie geconcentreerd les kan geven. Danny vind het belangrijk om een ontspannen sfeer in de auto te hebben en rijd in een Volvo V40.

Naomi Harten
Naomi HartenAuto
Mogen wij Naomi Harten aan jullie voorstellen? Deze rustige, vlotte meid houdt zich in het dagelijks leven, naast rijles geven, voornamelijk bezig met koken en lekker eten. Haar vriend is namelijk kok, dus samen koken en samen eten staan eigenlijk altijd op hun to-do-list. Naomi houdt van reizen buitenom een heleboel Europese bestemmingen, kan ze ook Thailand en Turkije afvinken. Soms kruipt ze lekker achter de naaimachine om creatief aan de slag te gaan. Naomi geeft les op een duidelijke, maar rustige manier en rijd in een Ford Fiësta.
Michael Wrench
Michael WrenchAuto
Rijinstructeur Michael Wrench komt oorspronkelijk uit Engeland, wat het voordeel
heeft dat je bij hem zelfs in 2 talen je rijlessen kunt volgen.

Ruim 30 jaar geleden is Michael naar Nederland verhuisd en heeft veel rijervaring opgedaan en verkeersinzicht ontwikkeld als vrachtautochauffeur. Inmiddels geeft hij al weer ruim 8,5 jaar rijles en zijn workaholic-mentaliteit, passie en liefde voor het vak zorgen er dan ook voor dat jij zo snel mogelijk kunt slagen voor je rijbewijs.

Michael rijd in een Seat Ibiza.

Therese Verdonk
Therese VerdonkAuto
Rijinstructrice Therese heeft veel ervaring met autorijden, motorrijden en heeft zelfs 5 jaar als internationaal vrachtwagenchauffeuse gewerkt. Mét oplegger!

Een stoere dame dus! Therese gaat graag op motorvakantie, duikt en geeft niet alleen graag rijles maar ook Zumba-les.

Therese rijd in een Seat Ibiza.

Joke Coppoolse
Joke CoppoolseAuto
Joke Coppoolse woont in Nieuw en St Joosland en is sinds jaar en dag rijinstructeur. Zij heeft bij diverse rijscholen gewerkt en heeft nu gelukkig de overstap gemaakt naar Rijschool 4U.

Wij zijn blij met haar jarenlange ervaring en de rustige, geduldige manier waarmee zij omgaat met leerlingen. Joke houdt van tuinieren, gaat graag met de caravan op pad en heeft twee jonge dochters thuis.

Muziekje aan of muziekje uit? Wat jij wilt en waar jij je prettig bij voelt. Dat is Joke haar instelling.

Joke rijd in een Seat Ibiza.

Simone Boot
Simone BootAuto
Simone Boot woont in Middelburg. Na wat omzwervingen van verschillende opleidingen heeft ze van haar liefde voor autorijden haar beroep gemaakt.

Simone geeft met veel enthousiasme en liefde haar lessen en wil jou ook graag enthousiast maken voor het autorijden. Simone heeft zich gespecialiseerd in faalangst en wil zich verder verdiepen in rijangst, ADHD en autisme.

Simone rijdt in een Seat Ibiza en kan ook bromfiets-, motor- en aanhangwagen rijlessen geven.

HAAL JE SCOOTER RIJBEWIJS BIJ RIJSCHOOL 4U IN ZEELAND?

 • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

 • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

 • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

 • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

 • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

 • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

 • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

 • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

 • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.