MOTORRIJBEWIJS HALEN OP WALCHEREN BIJ RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 677 Reviews

Motorrijbewijs halen op Walcheren?

Een motorrijbewijs halen is voor veel mensen een droom die uitkomt. Je droomt er al van om lange tochten op de motor te maken. Hierbij beperk je jezelf niet alleen tot Nederland, maar ga je ook graag buiten Nederland op reis. Voor je de grens overgaat met je eigen motor moet je eerst je motorrijbewijs halen. Bij Rijschool 4U ben je aan het juiste adres om op Walcheren je motorrijbewijs te halen. Wij begeleiden je graag bij je eerste meters op de motor en het halen van je rijbewijs.

Haal je motorrijbewijs bij Rijschool 4U

Een motorrijbewijs lijkt je wel iets, maar je weet niet zeker of het bij je past. Je wilt eerst kijken of het volgen van lessen iets voor je is. De beste manier om dit te doen is met try a bike via motorrijbewijs Rijschool 4u. Wij laten je graag geheel vrijblijvend kennismaken met onze rijlessen. We helpen je graag om eerst een paar meters op de motor te maken voor je aan de lessen begint. Tijdens de eerste les kan onze instructeur een goede inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Wij geven je hiervoor graag een advies en vervolgens kan je overwegen bij ons je motorrijbewijs te halen. Een try a bike les is geheel vrijblijvend en je kan daarna zelf bepalen of je bij ons komt lessen.

Motorrijbewijs in Middelburg halen vanaf 18 jaar

Er zijn drie verschillende motorrijbewijzen die je via ons kan halen. Het is mogelijk om vanaf 18 jaar lessen te volgen voor een lichte motor. Het A1 rijbewijs is vanaf 18 jaar een optie. Je mag hierna alleen op een lichte motor rijden. Wil je een middelzware motor (A2) rijden? Dan moet je minimaal 20 jaar oud zijn om lessen te volgen. Voor een algemeen motorrijbewijs dien je minimaal 24 jaar oud te zijn. Bij een leeftijd van 24 jaar mag je voor een A-motorrijbewijs opgaan. Met een A-motorrijbewijs op zak mag je op alle motors rijden. Je mag ook met zware motors rijden en uiteraard kunnen we je hierop voorbereiden met onze lessen.

Wat zijn de regels voor het motorrijbewijs?

Voor de motor heb je drie verschillende rijbewijzen: voor de lichte motor (A1), de middelzware motor (A2) en de zware motor (A).

Rijbewijs A & Code 80 op het A-rijbewijs

De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is 21 jaar. Als je het A-rijbewijs rechtstreeks behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielige motor, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2).

De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt. Als je voor het behalen van je A-rijbewijs het A2-rijbewijs al hebt, vervalt code 80 op het moment dat je het A2-rijbewijs twee jaar bezit. Volg je het getrapte traject van A2 naar A, dan heb je dus nooit te maken met code 80.

Als de code vervalt, mag je ook op een zware motor (A) rijden. Je hoeft daarvoor geen extra examen meer te doen, maar als je nog geen 24 bent, moet je wel een nieuw rijbewijspasje aanvragen bij de gemeente. Doe je dat niet, dan vervalt de code 80 pas als je 24 bent.

Motorrijbewijs Middelburg, theorie en praktijk

Een motorrijbewijs halen in Middelburg bestaat natuurlijk uit zowel theorie als praktijk. Bij ons kan je terecht om praktijk en theorielessen te volgen. We zorgen ervoor dat je met een online cursus uitstekend voorbereid bent op je theorie-examen. Het is ook nog mogelijk om een proefexamen te volgen. Na het behalen van je theorie ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met je praktijkexamen. Je praktijk bestaat uit twee examens namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Uiteraard zorgen wij bij Rijschool 4u voor de perfecte begeleiding, zodat je uiteindelijk je rijbewijs kan halen.

Plan direct je eerste intakeles in

Wil je graag je motorrijbewijs halen? Plan direct een try a bike les in, zodat je meteen aan de slag kan gaan. Je krijgt zo meteen een idee hoe het is om motorrijles te volgen bij Rijschool 4U. Meld jezelf direct aan via onze website en we maken graag een afspraak voor je eerste motorrijles!

Meld je aan voor een motorrijles in Zeeland

Als motorrijschool in Zeeland zijn we ervaren in het geven van motorrijles. Hierdoor weten we precies hoe we de lessen het beste kunnen inrichten. Meld jezelf vandaag nog aan en ga binnenkort van start met je eerste motorrijles. Wij staan voor je klaar om je uitstekend te begeleiden naar je praktijkexamen.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen