RIJSCHOOL 4U MOTORRIJSCHOOL ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio worden

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
AUTO
€1681,50
MEEST GEKOZEN!
Basispakket compact opleiding
25 lessen
Tussentijdse toets
Examen en 1 herexamen
Bekijk onze tarieven
BROMFIETS / SCOOTER
van €317,- voor
€285,-
LAAGSTE PRIJSGARANTIE!
Praktijkpakket
4 x praktijkles
Praktijkexamen
Alles in 1 dag
Maximaal 2 kandidaten / les
Bekijk onze tarieven
AANHANGWAGEN
van €421,- voor
€399,-*
€49,- KORTING
Vrijblijvende Intake les (100 min.)
Rijopleiding in 1 dag
Lespakket op maat
*vanaf prijs
Bekijk onze tarieven

De motorrijschool in Zeeland

Droom je ervan om zelfstandig motor te rijden? Met rijschool Zeeland ben je verzekerd van een uitstekende opleiding. Wij helpen je graag om je droom werkelijk te maken. Dankzij een hoog slagingspercentage kiezen verschillende motorrijders voor onze motorrijschool in Zeeland. Bij ons bepaal je in je eigen tempo je rijopleiding. Uiteraard kan je ook eerst met onze instructeur kijken welke opleiding het beste bij je past. We doen natuurlijk ons best om je in één keer te laten slagen voor je motorrijbewijs. 

Kom een intake rijles volgen bij de motorrijschool Zeeland

Heb je nog nooit eerder op een motor gezeten? Dan twijfel je misschien wel of motorrijden iets voor jouw is. Je wilt misschien eerst een proefles volgen om een idee te krijgen. Daarnaast wil je misschien ook graag weten of je aanleg hebt om motor te rijden. Tijdens een Intake les begeleiden we je tijdens de eerste meters op de motor. Aan de hand van de eerste proefles kan de instructeur een pakket voor je samenstellen. Zo weet je precies welke opleiding het beste bij je past. Een intake rijles is geheel vrijblijvend. Je kan daarna besluiten om toch geen motorrijles bij onze rijschool te volgen.

Theoriecursus volgen via onze motorrijschool

Voordat je een motorrijbewijs haalt moet je eerst je theorie halen en twee praktijkexamens. We raden je aan om naast de lessen direct met je theorie te beginnen. Als je praktijk goed verloopt kan je straks geen examen doen omdat je theorie nog niet behaald is. Je kan via de motorrijschool Zeeland met een speciale internetcursus voorbereid worden op je theorie. Daarnaast volg je de lessen uit het boek en ben je straks uitstekend voorbereid op je theorie-examen. Het is ook mogelijk om bij ons eerst een proefexamen te doen voor je naar het CBR gaat. Je weet zo zeker dat je goed voorbereid bent voor je echt examen gaat doen. 

Ontdek de verschillende motorrijbewijzen

Je kan bij onze motorrijsschool Zeeland terecht om de verschillende motorrijbewijzen te halen. Je kan bij ons terecht voor een A1, A2 en A-motorijbewijs. Ga je een lichte motor rijden? Dan kan je voor een A1 rijbewijs gaan. Voor een middelzware motor heb je een A2 motorijbewijs nodig. Voor een zware motor met onbeperkt vermogen kan je voor een A-motorrijbewijs gaan. Voor een A-rijbewijs dien je minimaal 24 jaar oud te zijn. Ben je al 2 jaar in het bezit van een A2 rijbewijs? Dan mag je vanaf 22 jaar al examen komen doen. Voor een lichte motor kan je al vanaf 18 jaar examen komen doen. 

Maak een afspraak voor een intake rijles

Ben je benieuwd hoe rijschool 4U de motorrijlessen organiseert? De beste manier om erachter te komen is met een vrijblijvende intake rijles. Je krijgt zo een goed beeld van onze rijlessen en je eigen gevoel met de motor. Via onze website kan je direct vrijblijvend een afspraak maken. Je krijgt zo ook een goed beeld van onze ervaren instructeurs hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Meld jezelf direct aan via onze website voor je intake rijles. 

Wil jij je motorrijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool 4U aan het juiste adres!

Rijopleidingen

Ook voor je aanhangwagen rijbewijs of autorijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Finn Wielemaker Avatar
Finn W.
Bij Sjoerd mijn scooter rijbewijs gehaald, binnen 1 dag en in 1 keer geslaagd!
11-06-2024
Lars Van't westeinde Avatar
Lars V.
In 1 dag in 1 keer geslaagd door Rijschool 4u (Sjoerd)
11-06-2024
Sander Wielemaker Avatar
Sander W.
Ik heb bij Rijschool 4U rijlessen gevolgd voor mijn aanhanger. Sjoerd heeft me rustig en deskundig begeleid in alle zaken die komen kijken bij het rijden met een grotere aanhangwagen. Heel prettig! En het mooiste van het verhaal? Ik ben in een keer geslaagd. Sjoerd, dankjewel voor je geduld en inzet 🙂
05-06-2024
Mats Rem Avatar
Mats R.
Prima rijschool, mijn instructeur Habib is altijd behulpzaam geweest en bij iedere les had ik het gevoel dat we actief vooruit gingen. Uiteindelijk zo bij de eerste keer voor het examen geslaagd!
04-06-2024
Djion Janga Avatar
Djion J.
je krijgt goeie uitleg en ben daardoor eerste keer geslaagd
03-06-2024
Tim van Lieshout Avatar
Tim v.
Ik heb hier in 1x mijn scooterrijbewijs bij Sjoerd gehaald. Het ging heel makkelijk en alles werd in 1 dag gedaan, wat super handig is. Sjoerd legt alles duidelijk uit, en geeft goede voorbeelden als er iets niet goed gaat of beter kan, en dat maakte het super makkelijk voor mij.
03-06-2024
Laura Kramer Avatar
Laura K.
In 1 keer geslaagd bij Damian! De lessen waren gezellig, ontspannen en leerzaam. Damian legt alles goed uit en laat je op je gemak voelen. Een dikke dikke 5 sterren voor deze topper!!!
30-05-2024
Miranda Stoffels Avatar
Miranda S.
Hele fijne rijschool, onze beide zonen hebben het rijbewijs zonder problemen gehaald. Damian bedankt voor je goede begeleiding!
28-05-2024
Eric Veldhuizen Avatar
Eric V.
Met een eendaagse cursus in 1x mijn E achter B mogen zetten!! Zelfs als je boven de 50 bent lukt dit bij Sjoerd van Rijschool4U! Niets is onmogelijk dankzij de rust, prima aanwijzingen en oog voor de lastige punten … Thnx 👊🏼
28-05-2024
Anass Ramdani Avatar
Anass R.
Vandaag voor me motor AVD examen bij Sjoerd geweest . In 1 x geslaagd net zo als ik mijn auto en brommer examen ik het verleden heb gehaald bij Sjoerd. Als je zakt bij Sjoerd dan ligt het aan jezelf want hij legt alles heel goed uit. Top Leraar en ook grappig . Als je zeker je rijbewijs wilt halen zou ik hierzo gaan !
23-05-2024
ivarr luwema Avatar
ivarr l.
In 1 keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs bij Sjoerd.
21-05-2024
Hannah van der Schaaf Avatar
Hannah v.
Ik heb mijn scooter rijbewijs in 1 dag en in 1 keer gehaald bij Sjoerd, was top geregeld, goede instructies gekregen van een top instructeur!
21-05-2024
Brittany van Doornik Avatar
Brittany v.
Jaartje gelest bij Therese en raad haar aan! Zelf heb ik veel problemen met nieuwe dingen leren en begrijpen maar ze had er veel begrip voor en samen leerden we wat werkte voor mij en wat niet.
16-05-2024
Savanha Hakstege Avatar
Savanha H.
Motor rijbewijs in 1x behaald 🙂 thanks Sjoerd!
07-05-2024
sil dingemanse Avatar
sil d.
Geweldig, ben in 1 keer geslaagd. Goede rijles waardoor je in 1 keer slaagd, bedankt!
07-05-2024
Leonie Koppejan Avatar
Leonie K.
Top intructeurs, fijn en duidelijk! Ook een goede en fijne samenwerking gehad met een andere collega om haar auto te mogen lenen!
07-05-2024
Jaimy Gabriëlse Avatar
Jaimy G.
Door de goede feedback mijn motor rijbewijs in 1x mogen halen!
06-05-2024
Cedrique Weug Avatar
Cedrique W.
In 1x geslaagd voor mn auto bij Damian, altijd leuke lessen en heeft me alles goed en snel geleerd, er was veel mogelijk en altijd flexibel met de tijden. Voor je autorijbewijs het juiste adresje
20-04-2024

Deze pagina delen

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

SCOOTER

Wil je je bromfietsrijbewijs halen? Dan doe je eerst je theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je rijles bij Rijschool 4U nemen.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

CURIOUS?

Does this make you interested in following courses here? Please contact us so we can work it out.

HAAL JE SCOOTER RIJBEWIJS BIJ RIJSCHOOL 4U IN ZEELAND?

  • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

  • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

  • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

  • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

  • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

  • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

  • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

  • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

  • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.
[ff id="1"]