RIJSCHOOL 4U MOTORRIJSCHOOL ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio worden

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews
AUTO
€1681,50
MEEST GEKOZEN!
Basispakket compact opleiding
25 lessen
Tussentijdse toets
Examen en 1 herexamen
Bekijk onze tarieven
BROMFIETS / SCOOTER
van €317,- voor
€285,-
LAAGSTE PRIJSGARANTIE!
Praktijkpakket
4 x praktijkles
Praktijkexamen
Alles in 1 dag
Maximaal 2 kandidaten / les
Bekijk onze tarieven
AANHANGWAGEN
van €421,- voor
€399,-*
€49,- KORTING
Vrijblijvende Intake les (100 min.)
Rijopleiding in 1 dag
Lespakket op maat
*vanaf prijs
Bekijk onze tarieven

De motorrijschool in Zeeland

Droom je ervan om zelfstandig motor te rijden? Met rijschool Zeeland ben je verzekerd van een uitstekende opleiding. Wij helpen je graag om je droom werkelijk te maken. Dankzij een hoog slagingspercentage kiezen verschillende motorrijders voor onze motorrijschool in Zeeland. Bij ons bepaal je in je eigen tempo je rijopleiding. Uiteraard kan je ook eerst met onze instructeur kijken welke opleiding het beste bij je past. We doen natuurlijk ons best om je in één keer te laten slagen voor je motorrijbewijs. 

Kom een intake rijles volgen bij de motorrijschool Zeeland

Heb je nog nooit eerder op een motor gezeten? Dan twijfel je misschien wel of motorrijden iets voor jouw is. Je wilt misschien eerst een proefles volgen om een idee te krijgen. Daarnaast wil je misschien ook graag weten of je aanleg hebt om motor te rijden. Tijdens een Intake les begeleiden we je tijdens de eerste meters op de motor. Aan de hand van de eerste proefles kan de instructeur een pakket voor je samenstellen. Zo weet je precies welke opleiding het beste bij je past. Een intake rijles is geheel vrijblijvend. Je kan daarna besluiten om toch geen motorrijles bij onze rijschool te volgen.

Theoriecursus volgen via onze motorrijschool

Voordat je een motorrijbewijs haalt moet je eerst je theorie halen en twee praktijkexamens. We raden je aan om naast de lessen direct met je theorie te beginnen. Als je praktijk goed verloopt kan je straks geen examen doen omdat je theorie nog niet behaald is. Je kan via de motorrijschool Zeeland met een speciale internetcursus voorbereid worden op je theorie. Daarnaast volg je de lessen uit het boek en ben je straks uitstekend voorbereid op je theorie-examen. Het is ook mogelijk om bij ons eerst een proefexamen te doen voor je naar het CBR gaat. Je weet zo zeker dat je goed voorbereid bent voor je echt examen gaat doen. 

Ontdek de verschillende motorrijbewijzen

Je kan bij onze motorrijsschool Zeeland terecht om de verschillende motorrijbewijzen te halen. Je kan bij ons terecht voor een A1, A2 en A-motorijbewijs. Ga je een lichte motor rijden? Dan kan je voor een A1 rijbewijs gaan. Voor een middelzware motor heb je een A2 motorijbewijs nodig. Voor een zware motor met onbeperkt vermogen kan je voor een A-motorrijbewijs gaan. Voor een A-rijbewijs dien je minimaal 24 jaar oud te zijn. Ben je al 2 jaar in het bezit van een A2 rijbewijs? Dan mag je vanaf 22 jaar al examen komen doen. Voor een lichte motor kan je al vanaf 18 jaar examen komen doen. 

Maak een afspraak voor een intake rijles

Ben je benieuwd hoe rijschool 4U de motorrijlessen organiseert? De beste manier om erachter te komen is met een vrijblijvende intake rijles. Je krijgt zo een goed beeld van onze rijlessen en je eigen gevoel met de motor. Via onze website kan je direct vrijblijvend een afspraak maken. Je krijgt zo ook een goed beeld van onze ervaren instructeurs hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Meld jezelf direct aan via onze website voor je intake rijles. 

Wil jij je motorrijbewijs halen? Dan ben je bij Rijschool 4U aan het juiste adres!

Rijopleidingen

Ook voor je aanhangwagen rijbewijs of autorijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres.

DFoe Avatar
DFoe
Ik heb les gehad van Sara een super goede instructrice. Ik heb veel geleerd en ben zeker geslaagd dankzij Sara. Erg Bedankt!!
23-05-2023
juan Marteijn Avatar
juan M.
Goede rijschool niks op aan te merken👌🏻👌🏻👌🏻
22-05-2023
Puts420 Kots Avatar
Puts420 K.
1e keer geslaagd voor mijn BE. Super lessen. En snelle service
10-05-2023
Fabienne Padmos Avatar
Fabienne P.
Ik ben super tevreden over de rijlessen van Rijschool 4U. Mijn rijles instructrice Sara is een topper, ze legt alles goed en rustig uit waardoor je je heel erg op je gemak voelt. Ik kijk met een goed en positief gevoel terug op mijn rijlessen bij 4U.
10-05-2023
Redgy Duine Avatar
Redgy D.
Prima rijschool👍
10-05-2023
Emily wisse Avatar
Emily w.
Het waren leuke en goede rijlessen, duidelijke instructies en elke rijles leerde ik iets, bedankt! Alles in 1x gehaald!
09-05-2023
Joanne Hirdes Avatar
Joanne H.
Pascal is een hele goede rij-instructeur. K heb er met veel plezier gelest! Een absolute aanrader!!!
08-05-2023
Sarah Avatar
Sarah
Dit is een goede rijschool met gangbare prijzen. Ik had zelf rij instructrice Sara, THE BEST. Oprecht een hele lieve vrouw, leerzame (rij)lessen en altijd gezellig. Zeker een aanrader als je houd van gezelligheid! Maar als het aankomt op de rijlessen kan ze heel goed en geduldig uitleggen, ze houd erg rekening met je. Ik ben zelf in 1x geslaagd Dankbaar voor de rijschool en rij instructrice Sara ❤️
01-05-2023
Margret Danielse Avatar
Margret D.
Fijne en leerzame rijlessen gehad voor mijn BE rijbewijs bij Pascal! Uiteindelijk in 1 x geslaagd. Bedankt Pascal voor de gezellige tijd!
28-04-2023
- Avatar
-
Rijles gevolgd bij Pascal van Rijschool 4U. Ging perfect! Geslaagd!
24-04-2023
Ellis de Ridder Avatar
Ellis d.
Heel veel geleerd in de lessen van Pascal, de sfeer tijdens de lessen is heerlijk ontspannen en gezellig. Rijschool 4U en in het bijzonder Pascal, heel erg bedankt!
20-04-2023
yaiza wagenvoorde Avatar
yaiza w.
ik heb bij rijschool 4u een geweldige ervaring gehad!! ondanks alle lol in de auto ben ik echt enorm geholpen met van alles. ze nemen echt de tijd voor jou en ze helpen je ontwikkelen met jou persoonlijke rijstijl!! kortom 4U is echt een fantastische rijschool (en voor rij instructrice Sara is echt een aanrader 😉)
20-04-2023
Thijs Avatar
Thijs
Top lessen gehad en in 1x me E rijbewijs gehaald!
18-04-2023
Menno Staal Avatar
Menno S.
Super rijschool Echt top 👍🏼👍🏼
18-04-2023
Stijn Kalverboer Avatar
Stijn K.
Brommerpraktijk pakket gehad. Sjoerd top gozer en leuke lessen. Dankzij de tips en lessen in 1 keer geslaagd
18-04-2023
Damien Kuzee Avatar
Damien K.
Geslaagd, altijd goed geholpen en een hele fijne instructeur. Thanks Michael.
13-04-2023
Sidney Avatar
Sidney
Na over te stappen op Rijschool 4U, ben ik vrij snel meteen geslaagd voor mijn rijbewijs B. Dit mede dankzij instructrice Sara. De lessen bij haar zijn altijd nuttig, en je hebt snel het idee dat je zelf echt aan het rijden bent. De radio staat aan, en er wordt gekletst, maar wel op een "normale" manier. Hierdoor voel je je snel op je gemak. Algemeen is de rijschool relaxt, maar duidelijk. Zeker een aanrader als je uit de buurt komt!
12-04-2023
Deborah Girl Avatar
Deborah G.
Ik heb tijdens mijn rijlessen van Sara bij Rijschool 4U veel geleerd, ik heb mij tijdens de rijlessen altijd op mijn gemak gevoelt bij Sara. Tijdens de rijlessen van Sara geeft zij goede feedback maar ook complimenten wat er juist wel goed gaat. Ik wil Rijschool 4U in het algemeen en Sara bedanken voor de vele rijlessen die ik gevolgd heb. Ik ben in 2x geslaagd voor mijn praktijk examen auto. Nu ga ik zelf veel veilige kilometers maken!
07-04-2023

Deze pagina delen

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

SCOOTER

Wil je je bromfietsrijbewijs halen? Dan doe je eerst je theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je rijles bij Rijschool 4U nemen.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

CURIOUS?

Does this make you interested in following courses here? Please contact us so we can work it out.

HAAL JE SCOOTER RIJBEWIJS BIJ RIJSCHOOL 4U IN ZEELAND?

  • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

  • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

  • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

  • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

  • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

  • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

  • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

  • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

  • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.
[ff id="1"]