RIJSCHOOL 4U ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Vrijblijvende Intake les
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 154 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 142 Reviews

KLANTWAARDERINGEN

Rijschool4U wil iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen op weg helpen in het verkeer. Daarom bieden wij kwalitatieve en moderne rijopleidingen aan voor iedereen: jong en oudmét of zónder rijbewijs en met of zonder ervaring.

Meld je direct aan
Milainshenie Cristina Avatar
Milainshenie C.

Een hele fijne rijschool! In 1x mijn rijbewijs behaald! Hoe onzeker en zenuwachtig ik ook was! Kreeg altijd goeie tips en de rust weer. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb mij lessen gevolgd bij Danny!!

Heel erg bedankt!!!!! 😊

03-06-2022
Yvar Schmitz Avatar
Yvar S.

Goede rijschool, heb hier mijn Bromfietsrijbewijs gehaald bij Sjoerd.

Je krijgt hele goede begeleiding en uitleg als je een foutje maakt.

Ik zou deze rijschool zeker aanraden!!

15-05-2022
Daniëlle Bilius Avatar
Daniëlle B.

Fijne rijschool! Goede lessen en begeleiding!

04-04-2022
Neline van Belzen Avatar
Neline v.

Wat een fijne rijschool!
Ik heb mijn motorrijbewijs bij 4U gehaald!
Fijne lessen en goede begeleiding.
Bedankt Sjoerd!

09-03-2022
Esther Vuijk Avatar
Esther V.

Fijne rijschool en goede instructies
Bedankt 4u !!!!!

23-02-2022
Luuk Smulders Avatar
Luuk S.

Goede lessen en gelijk erna geslaagd! Top school!

26-01-2022
Geena Frederik Avatar
Geena F.

Super! Scooter rijbewijs, auto rijbewijs en motor rijbewijs in 1 keer gehaald bij Rijschool 4 u!

25-01-2022
Tygo van Vaardegem Avatar
Tygo v.

Bromfiets, auto, en BE rijbewijs allemaal in 1 keer gehaald bij rijschool 4u. Heel erg bedankt!

11-01-2022
Yara Ferdinandus Avatar
Yara F.

Super leuke rijlessen bij Naomi!

11-01-2022
Jelle Boerma Avatar
Jelle B.

In 1x geslaagd voor mijn BE rijbewijs.

Top rijschool!

05-01-2022
Gato van Wanrooy Avatar
Gato v.

geslaagd voor klein vaarbewijs 1
Bedankt Coen voor de leuke maar vooral leerzame cursus avonden.
🌊🚤🎉

15-12-2021
Danielle Goedhart Avatar
Danielle G.

Yeess vandaag voor mijn auto examen geslaagd in een keer net zoals mijn scooterpraktijk examen. Bedankt Sjoerd voor al het geduld en vertrouwen!!🎉🎉

01-12-2021
Robert-Jan de Visser Avatar
Robert-Jan d.

Zowel mijn rijbewijs voor auto als aanhangwagen in 1x gehaald! Goede service!

02-11-2021
Dyon van Wel Avatar
Dyon v.

Leuke en leerzame lessen, zowel van Sjoerd als Simone. Snel mijn BE rijbewijs kunnen halen. Goede en duidelijke communicatie.

20-10-2021
Anouk Hillebrand Avatar
Anouk H.

Super fijne en leerzame lessen gehad van Sjoerd en in 1x geslaagd! Dankjewel!

13-10-2021
Lisa de Ridder Avatar
Lisa d.

Leuke lessen gehad van Sjoerd! Hij weet je goed voor te bereiden voor het examen. Aanrader!

11-10-2021
Suzanne Alting Avatar
Suzanne A.

In 1 keer geslaagd voor mijn E achter B examen!
Hartstikke blij mee want ondanks de vele kilometers met aanhanger "zonder E" was het best wel pittig om alle regeltjes zoals het spiegels kijken, recht voor kruising staan enz. goed voor elkaar te krijgen.
Dankzij de strenge maar rechtvaardige instructie van Sjoerd kan ik nu lekker met mijn rijbewijs in the pocket op stap! Bedankt!!

04-10-2021
Mariscela van der Heul Avatar
Mariscela v.

Fijne rijschool! In het begin zag ik er best tegen op om te beginnen met rijlessen. Eenmaal de stap genomen is het mij allemaal erg meegevallen. Snelle, duidelijke communicatie en goede kwaliteit lessen. De lesduur is top en je hebt echt het gevoel dat je wat hebt geleerd. Ook in periode dat het minder gaat en je het even niet meer ziet zitten wordt je daar goed in begeleid om het zelfvertrouwen weer terug te krijgen! Er wordt een theoriecursus aangeboden en dat is ook echt een aanrader. Bedankt Therese voor alles en ik ga de gezelligheid en de leerzame tijd missen.

15-09-2021
SCHRIJF OOK EEN REVIEW!

Deze pagina delen