RIJSCHOOL 4U ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Vrijblijvende Intake les
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 108 Reviews

KLANTWAARDERINGEN

Rijschool4U wil iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen op weg helpen in het verkeer. Daarom bieden wij kwalitatieve en moderne rijopleidingen aan voor iedereen: jong en oudmét of zónder rijbewijs en met of zonder ervaring.

Meld je direct aan
Martijn T. Avatar
Martijn T.

BE rijbewijs gehaald 💪🏻 Sjoerd bedankt 👍🏻🥊

13-10-2020
Sanne L. Avatar
Sanne L.

Leuk en fijn team! Met goede aangepaste lessen op het rooster van de leerling. En veel tips en tops tijdens het rijden.

07-10-2020
Remco S. Avatar
Remco S.

Bij 4u heb ik rijbewijs B, E en het vaarbewijs gehaald! Ik ben super tevreden, goede instructeurs en fijne lessen! Echt een aanbevelingen!!!!!

06-10-2020
Ariën J. Avatar
Ariën J.

Altijd goede rijlessen gehad. De naam maakt het zeker waar.

02-10-2020
daan k. Avatar
daan k.

Super blij met het behalen van mijn rijbewijs. Dankzij de goede begeleiding die ik heb gekregen tijdens het lessen. een echte aanrader!!!

02-10-2020
Stefan M. Avatar
Stefan M.

Echt een aanrader👍. In een keer geslaagd.Sjoerd bedankt!!!

30-09-2020
Iris W. Avatar
Iris W.

Ik heb een erg leerzame en fijne ochtend gehad! Ook in 1 keer geslaagd! 🛵

27-09-2020
Thijs R. Avatar
Thijs R.

Net Geslaaagddd!!!! Nu lekker toeren🛵 Dankjewelll Sjoerd!!!!!

27-09-2020
Nicky J. Avatar
Nicky J.

Therese heeft mij heel goed geholpen tijdens de rijlessen en ze had mij goed voorbereid op het examen.

23-09-2020
Milan D. Avatar
Milan D.

gr wesley

20-09-2020
Jacomijn D. Avatar
Jacomijn D.

Ik heb het er naar mijn zin gehad bij rijschool 4u. Ik heb gelest bij Michael en Simone. Ze geven op een positieve manier feedback waardoor je zelfvertrouwen geen deuk krijgt. Het zijn erg lieve en getalenteerde mensen. Ook zijn ze erg flexibel qua lestijden(bv. ook in het weekend) en kun je overal opgehaald en gebracht worden.Zoek je dus nog een rijschool? Dan zou ik zeker voor 4u gaan!

20-09-2020
Gwen M. Avatar
Gwen M.

heel goed geholpen door de instructeur begreep alles heel snel daardoor!

14-09-2020
Salvador T. Avatar
Salvador T.

In één keer geslaagd, theorie en praktijk. Heel fijn geregeld hierzo, ook goede communicatie.

13-09-2020
Job D. Avatar
Job D.

Snel en goed geholpen zodat onze zoon ondanks Corona druktes toch snel z’n brommer rijbewijs kon halen. Reageerde snel en duidelijk en regelde de zaken goed. 👍

04-09-2020
Tim v. Avatar
Tim v.

Fijne rijschool, goede communicatie en alles wordt goed voor je geregeld. Van de week in één keer geslaagd bij Therese!

04-09-2020
Sandra P. Avatar
Sandra P.

Vaak vragen gesteld via de app en iedere keer snel antwoord terug gekregen. Niks was te veel gevraagd. Super geholpen en in 1x geslaagd.

04-09-2020
Marley H. Avatar
Marley H.

In 4 weken in 1 keer het motorrijbewijs gehaald. Super tevreden en top lessen van Sjoerd!

04-08-2020
The D. Avatar
The D.

Top Rijschool! In 1x mn theorie, tussentijdse toets en afrijden gehaald. In 50 lessen, maar dat kwam voornamelijk door de corona! Bedankt voor alles!

04-08-2020
SCHRIJF OOK EEN REVIEW!

Lees al onze positieve klantervaringen en neem contact met ons op voor: