RIJSCHOOL 4U ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Meld je direct aan!
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 160 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 387 Reviews

KLANTWAARDERINGEN

Rijschool4U wil iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen op weg helpen in het verkeer. Daarom bieden wij kwalitatieve en moderne rijopleidingen aan voor iedereen: jong en oudmét of zónder rijbewijs en met of zonder ervaring.

Meld je direct aan
Thijs Vader Avatar
Thijs V.

Ik heb lessen mogen volgen bij Simone (en een paar bij Michael) en heb hier zeker geen spijt van. Er wordt duidelijk uitgelegd wat je voor je rij-examen moet kunnen en weten. Ik kan nu lekker achter het stuur kruipen met dank aan Simone. Hele leerzame, maar ook gezellige rijlessen gehad! Dankjewel Simone en Michael!

05-12-2022
Ilse Bulten Avatar
Ilse B.

suuuper fijne rijschool, let goed op wat je wel en niet kan en zorgt dat je vertrouwen krijgt over de onderdelen die je spannend vind. hierdoor kan je met goed zelfvertrouwen je examen maken! 🙂

30-11-2022
julian Avatar
julian

Heb mijn theorie en praktijk hier gedaan, alles werd helemaal goed uitgelegd en ook natuurlijk de dingen die je fout hebt gedaan, het zijn ook hele aardige examinators die je goed helpen. Heb allebei de examens in een keer gehaald! Echt een aanrader!

30-11-2022
Joelle kramer Avatar
Joelle k.

Heb mijn theorie en praktijk bij 4u gehaald. Ik heb eigenlijk niks negatiefs te melden. Alleen maar goed dus.

28-11-2022
Parrot 25 Avatar
Parrot 2.

Beste rijschool hier in Zeeland instructeurs zijn strijders 📈

24-11-2022
Quinty Hoogervorst Avatar
Quinty H.

Helaas door kapotte telefoon een rievieuw moeten schrijven met een ander zn google account maar 4u is echt een top rijschool! Ik heb dankzij 4u mn e achter b kunnen behalen in 1x leuk en goed contact en er word echt tijd voor je genomen! 4u Bedankt Djuri Matthijsse

24-11-2022
Erwin Koole Avatar
Erwin K.

Supergoed geholpen en begeleid door pascal. heel veel plezier gehad tijdens de lessen!

21-11-2022
BRYAN JONGENELEN Avatar
BRYAN J.

Superfijne en leuke lessen gehad met Pascal!

21-11-2022
Yusuf Van der Werf Avatar
Yusuf V.

Een super leuke ervaring! In 1 keer geslaagd. Het was erg gezellig. Zeker een aanrader!

17-11-2022
Joey Holterman Avatar
Joey H.

Heel erg positieve ervaring, de rijlessen waren leerzaam en duidelijk!

17-11-2022
Judah Kamp Avatar
Judah K.

In 1 keer geslaagd, snelle en duidelijke uitleg met goed resultaat.

16-11-2022
Loïs Ottink Avatar
Loïs O.

Goede ervaringen, heel tevreden over Simone. Na lange tijd ben ik overgestapt naar deze rijschool vanwege ontevredenheid, een goede keuze om te doen. Simone heeft van mij een zekere rijder gemaakt, geeft goede feedback maar geeft ook complimenten wat het fijne lessen maakt. Met Simone heb ik gelijk stappen ondernomen om naar mijn rijbewijs toe te werken, daar ben ik erg blij om.

16-11-2022
Demi-Leone Ismet Avatar
Demi-Leone I.

In 1 keer geslaagd!!! Veel en vooral snel geleerd!

16-11-2022
Isan Willems Avatar
Isan W.

Hele gezellige instructeurs waardoor je zin hebt in de volgende rijles!

14-11-2022
Finette Lek Avatar
Finette L.

veel plezier gehad in de lessen en fijne info en tips zeker als je onzeker of zenuwachtig bent. Ook fijn geregeld dat je na school tijd gewoon nog kan lessen ook al is dat bijna tegen 18:00

11-11-2022
sjoerd nijssen Avatar
sjoerd n.

Goede uitleg van te voren, fijne scooters en in een keer geslaagd

10-11-2022
Rowin Jobse Avatar
Rowin J.

Pascal als rijinstructeur gehad je krijgt hele goede uitleg en goede service , bijna onmogelijk om te zakken !

08-11-2022
Justin Gegege Avatar
Justin G.

Super fijne rijlessen gehad bij Sara, ze is super chill en past zich helemaal aan aan mij als persoon. In 1 keer geslaagd ook en dat is zeker dankzij haar. Top!

08-11-2022
SCHRIJF OOK EEN REVIEW!

Deze pagina delen