RIJSCHOOL 4U ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Vrijblijvende Intake les
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 137 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 144 Reviews

KLANTWAARDERINGEN

Rijschool4U wil iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen op weg helpen in het verkeer. Daarom bieden wij kwalitatieve en moderne rijopleidingen aan voor iedereen: jong en oudmét of zónder rijbewijs en met of zonder ervaring.

Meld je direct aan
Mariscela van der Heul Avatar
Mariscela v.

Fijne rijschool! In het begin zag ik er best tegen op om te beginnen met rijlessen. Eenmaal de stap genomen is het mij allemaal erg meegevallen. Snelle, duidelijke communicatie en goede kwaliteit lessen. De lesduur is top en je hebt echt het gevoel dat je wat hebt geleerd. Ook in periode dat het minder gaat en je het even niet meer ziet zitten wordt je daar goed in begeleid om het zelfvertrouwen weer terug te krijgen! Er wordt een theoriecursus aangeboden en dat is ook echt een aanrader. Bedankt Therese voor alles en ik ga de gezelligheid en de leerzame tijd missen.

15-09-2021
Thomas Willemse Avatar
Thomas W.

Bedankt voor de goeie lessen!

31-08-2021
Kim Vd Vrede Avatar
Kim V.

Super leuke rijlessen gehad bij Therese en in 1 keer geslaagd🤪 super bedankt voor alles en het was altijd gezellig met je muziek aan 🤣

30-08-2021
Laila Bouaz Avatar
Laila B.

Eerste kennismaking met rij-instructice Theresa was echt hoogst onvriendelijk te noemen!!! Ik als ouder geef haar een -1. Echt asociale houding aan de deur, niet normaal!!

24-08-2021
Cerezo Van Garsel Avatar
Cerezo V.

🎉Mijn praktijk examen in 1x gehaald bij Rijschool 4U! Goede en leuke lessen gehad van een top instructeur Sjoerd Remery.👏🏼👍🏼

24-08-2021
Emma van Schoonhoven Avatar
Emma v.

Super fijne lessen gehad, en mijn BE rijbewijs in 1 keer gehaald😊

23-08-2021
Talitha Kasse Avatar
Talitha K.

Super rijlessen gehad bij Sara!
Geslaagd voor B-rijbewijs.🚘

28-07-2021
Len De R Avatar
Len D.

professionele houding van instructeur Sjoerd. prettige leeromgeving werd door hem gecreëerd. Top, snel gefixt allemaal!!

12-07-2021
Jochem de Waal Avatar
Jochem d.

Goede rijschool en een goede prijs/kwaliteit verhouding! Het hoogste slagingspercentage in het CBR register, en dat blijkt want ik ben voor al mijn motor examens in één keer geslaagd, zowel voor AVB als AVD!

Een vakbekwame rij-instructeur die ook wel van een grapje houd en goed weet hoe hij de frustraties bij de leerlingen weg moet nemen. Tijdens de corona-maatregelen zat de rij-instructeur bovenop de examens en was hij er telkens als eerste bij. Hierdoor kon ik snel afrijden in tegenstelling tot de andere rijscholen die door Corona een behoorlijke wachtrij hadden!

Zeker aan te raden!

09-07-2021
Davey Muller Avatar
Davey M.

Goeie en leuke motorlessen gehad bij Sjoerd!
Daardoor heb ik alle examens in 1 keer kunnen halen!

17-06-2021
davey muller Avatar
davey m.

Goeie en leuke motorlessen gehad bij Sjoerd!Goeie persoonlijke feedback bij elke les, of het nu avb was of avd en daardoor alle examens in 1 keer kunnen halen!

17-06-2021
Amber Jo-ann Avatar
Amber J.

Ik heb het super erg naar mijn zin gehad tijdens alle rijlessen! En er werd goed de tijd voor me genomen.

17-06-2021
Marleny Y Avatar
Marleny Y.

Fijne rijschool, makkelijk met plannen, in een keer mijn rijbewijs binnen.

16-06-2021
Nomi Dellebeke Avatar
Nomi D.

Had zelf nog geen ervaring maar door de lessen van te voren goed voorbereid het examen in gegaan! In 1x geslaagd😊

16-06-2021
Guido van Dijke Avatar
Guido v.

Fijne rijschool, heldere afspraken en goede lessen. Zowel BE als A hier gehaald.

16-06-2021
daniel wanders Avatar
daniel w.

Leuke,eerlijke,ervaren rij instructeur.Heb er ontzettend veel van geleerd en je word behandeld als persoon niet als nummer.Duidelijke uitleg nette en fatsoenlijke auto's.Ik raad ze voor de volle 100% aan

14-06-2021
Nick Vonsee Avatar
Nick V.

Lessen zijn nuttig en met een spoedcursus slaag je sowieso.

11-06-2021
Morilee Pinas Avatar
Morilee P.

Hele goede en leuke rijlessen gehad bij Sara!

11-06-2021
SCHRIJF OOK EEN REVIEW!

Deze pagina delen