RIJSCHOOL 4U ZEELAND

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 668 Reviews

KLANTWAARDERINGEN

Rijschool4U wil iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen op weg helpen in het verkeer. Daarom bieden wij kwalitatieve en moderne rijopleidingen aan voor iedereen: jong en oudmét of zónder rijbewijs en met of zonder ervaring.

TheSins08 Avatar
TheSins08
Een fantastische rijschool. Leuke sfeer tijdens de rijlessen en ook de instructie is erg fijn. Ik was echt klaar voor mijn examen dus dank je wel Sjoerd en Damian 👍🏻
19-06-2024
Beau Faasse Avatar
Beau F.
Door Sjoerd zijn goede tips en hulp tijdens de scooterlessen, zat ik zelfverzekerd op de scooter, en heb ik zelfs in één keer op de zelfde dag nog mijn praktijk gehaald. Nu kan ik eindelijk om mijn scooter rijbewijs m.b.v. Sjoerd! Een gezellige en echt goede rijschool, dankjewel!
18-06-2024
Gerome Prenger Avatar
Gerome P.
Uitstekende leraren echt de beste rijschool van Zeeland
18-06-2024
Liv Riekwel Avatar
Liv R.
Ik ben geslaagd voor mijn auto rijbewijs bij Damian, de lessen waren erg gezellig maar vooral heel erg leerzaam, niet bang zijn om dingen opnieuw te vragen hij is altijd bereid om extra uitleg te geven, ik ben blij dat ik bij Damian mijn rijbewijs gehaald heb! Zeker erg aan te raden.
18-06-2024
Merten Blok Avatar
Merten B.
Vandaag de 1 dagcursus gedaan met sjoerd. Alles was heel duidelijk en rustig uitgelegd. Daarom ook in 1 keer geslaagd!
17-06-2024
Jaikar Alo Avatar
Jaikar A.
Top rijschool in één keer geslaagd
13-06-2024
Niek Damen Avatar
Niek D.
Top rijschool! Ze hebben snelle en duidelijke communicatie met zeer ervaren rijinstructeurs die het op een leuke manier doen. Met veel plezier hier (en ook nog eens snel) mijn motorrijbewijs gehaald!
13-06-2024
Amélie Poulard Avatar
Amélie P.
Jeejj mijn auto rijbewijs gehaald in 1x bij Damian! De rijlessen waren erg leuk en leerzaam, heel erg bedankt!
13-06-2024
Lars Van't westeinde Avatar
Lars V.
In 1 dag in 1 keer geslaagd door Rijschool 4u (Sjoerd)
11-06-2024
Finn Wielemaker Avatar
Finn W.
Bij Sjoerd mijn scooter rijbewijs gehaald, binnen 1 dag en in 1 keer geslaagd!
11-06-2024
Sander Wielemaker Avatar
Sander W.
Ik heb bij Rijschool 4U rijlessen gevolgd voor mijn aanhanger. Sjoerd heeft me rustig en deskundig begeleid in alle zaken die komen kijken bij het rijden met een grotere aanhangwagen. Heel prettig! En het mooiste van het verhaal? Ik ben in een keer geslaagd. Sjoerd, dankjewel voor je geduld en inzet 🙂
05-06-2024
Mats Rem Avatar
Mats R.
Prima rijschool, mijn instructeur Habib is altijd behulpzaam geweest en bij iedere les had ik het gevoel dat we actief vooruit gingen. Uiteindelijk zo bij de eerste keer voor het examen geslaagd!
04-06-2024
Djion Janga Avatar
Djion J.
je krijgt goeie uitleg en ben daardoor eerste keer geslaagd
03-06-2024
Tim van Lieshout Avatar
Tim v.
Ik heb hier in 1x mijn scooterrijbewijs bij Sjoerd gehaald. Het ging heel makkelijk en alles werd in 1 dag gedaan, wat super handig is. Sjoerd legt alles duidelijk uit, en geeft goede voorbeelden als er iets niet goed gaat of beter kan, en dat maakte het super makkelijk voor mij.
03-06-2024
Laura Kramer Avatar
Laura K.
In 1 keer geslaagd bij Damian! De lessen waren gezellig, ontspannen en leerzaam. Damian legt alles goed uit en laat je op je gemak voelen. Een dikke dikke 5 sterren voor deze topper!!!
30-05-2024
Miranda Stoffels Avatar
Miranda S.
Hele fijne rijschool, onze beide zonen hebben het rijbewijs zonder problemen gehaald. Damian bedankt voor je goede begeleiding!
28-05-2024
Eric Veldhuizen Avatar
Eric V.
Met een eendaagse cursus in 1x mijn E achter B mogen zetten!! Zelfs als je boven de 50 bent lukt dit bij Sjoerd van Rijschool4U! Niets is onmogelijk dankzij de rust, prima aanwijzingen en oog voor de lastige punten … Thnx 👊🏼
28-05-2024
Anass Ramdani Avatar
Anass R.
Vandaag voor me motor AVD examen bij Sjoerd geweest . In 1 x geslaagd net zo als ik mijn auto en brommer examen ik het verleden heb gehaald bij Sjoerd. Als je zakt bij Sjoerd dan ligt het aan jezelf want hij legt alles heel goed uit. Top Leraar en ook grappig . Als je zeker je rijbewijs wilt halen zou ik hierzo gaan !
23-05-2024

Deze pagina delen