RIJBEWIJS SCOOTER HALEN IN ZEELAND BIJ RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews

Rijbewijs scooter halen? Dat doe je het goedkoopst bij Rijschool 4U!

Zit je erover te denken om je rijbewijs voor de scooter te halen? Bij Rijschool 4U ben je gegarandeerd het goedkoopste uit. Wij betalen je namelijk het verschil terug als je ergens anders een goedkopere scooter opleiding hebt gevonden. En als je samen met een vriend(in) scooter lessen komt nemen, krijg je nog eens € 20,- korting per persoon! Dat is nog eens voordelig het rijbewijs voor de scooter behalen. 

Nieuwste lesmethodes rijbewijs scooter

Rijschool 4U besteedt veel aandacht aan veiligheid in het verkeer en hanteert daarom altijd de nieuwste lesmethodes. De instructeurs worden geregeld bijgeschoold en zijn altijd up-to-date. Dankzij onze vakkundige en enthousiaste instructeurs behalen we al jaren op rij het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen in Walcheren. Wil je ook je rijbewijs scooter halen? Meld je dan nu aan en begin alvast met het behalen van je theorie-examen. Dit kan je doen vanaf 15,5 jaar. 

Direct beginnen met rijbewijs scooter

Zodra je oud genoeg bent, wil je natuurlijk direct beginnen aan je scooter rijbewijs. Vanaf 15,5 jaar adviseren we om je alvast in te schrijven voor het theorie-examen. In ons leslokaal wordt je klaargestoomd voor het examen door onze vakkundige opleiders. Daarna kun je direct aan de slag met praktijklessen. We gaan tijdens de lessen aan de slag met voertuigbeheersing en veiligheid, zodat jij straks vlot en veilig de weg op kunt. 

Bij Rijschool 4U zijn er geen wachttijden! Je kunt ook de lessen en het examen op één dag inplannen, bijvoorbeeld op je 16e verjaardag. 

Haal je bromfietscertificaat met de laagsteprijsgarantie!

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen