Op zoek naar auto rijlessen of motorrijlessen? Dan zit je goed bij Rijschool 4U op Walcheren en Zuid-Beveland.

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 647 Reviews

Rijden in Zeeland!

In Zeeland heb je toch wel echt een auto en een rijbewijs nodig. Op het openbaar vervoer kun je niet met volle 100% op vertrouwen of het is er gewoon niet. In de kleine dorpen rijden er al bijna of soms geen bussen en zeker niet in de avonden of op zondag. Dus is het slim om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen, zodat je zelf kunt rijden in Zeeland.

Rijschool 4U is een kleine rijschool en zit in Koudekerke, maar we geven rijles op heel Walcheren en Beveland. We zijn heel divers want bij ons kun je autorijles, motorrijles, scooterrijles en rijles voor je aanhangwagen rijbewijs volgen. Wij kunnen jou dan ook goed begeleiden.

Landbouwverkeer

Rijden in Zeeland is heel anders dan in de grote steden. We hebben hier een aantal steden, maar vooral veel kleine dorpjes, veel dijken en uitgestrekte wegen. Ook sta je in Zeeland vaker stil voor een burg die open staat en kom je hier vaker landbouwverkeer tegen. Daarnaast hebben we ook drukkere steden zoals Middelburg, Vlissingen en Goes. Door deze afwisseling kun je tijdens rijlessen bij Rijschool 4U veel verschillende ervaringen op doen.

Verschillende routes

Rijschool 4U geeft dan ook rijles op verschillende tijdstippen zodat je goed leert anticiperen. Want om 17.00 uur in Middelburg rijden is heel anders dan om 11.00 uur door de polder over de dijken. Dit zijn allebei aspecten die je moet leren als je in Zeeland wilt rijden. Daarnaast doe je zo ervaring op met drukte en andere weggebruikers. Wij kiezen er dan ook voor om vaak verschillende routes te rijden, zodat je op onverwachte situaties stuit en hierop leert anticiperen. Wil jij ook rijlessen in Zeeland?

Het is bij ons ook mogelijk om vooraf een intake te doen. Dan kijken we naar hoeveel rijlessen je ongeveer nodig gaat hebben en op basis hiervan kunnen we dan een planning maken. Dit is ook voor jou fijn om te weten. Wil je meer weten? Vraag dan hier je Intake les aan!

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen