Beste rijschool Zeeland! Op zoek naar auto rijlessen of motorrijlessen? Dan zit je goed bij Rijschool 4U op Walcheren en Zuid-Beveland.

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 655 Reviews

Rijles volgen

Wil jij graag je autorijbewijs halen of wil je toch voor je scooterrijbewijs gaan? Dan kan Rijschool 4U op Walcheren en Beveland je verder helpen. Bij ons kun je verschillende rijlessen volgen zoals autorijles, rijles voor je scooter, motorrijles of je kunt voor je BE-rijbewijs gaan. Wij zijn breed georiënteerd en daardoor hebben wij veel ervaring in het geven van rijlessen. Kom jij bij ons rijles volgen?

Motorrijles

Lekker in de zomer touren door de provincie?? Of een mooie rit rijden langs de kust? Dat kan met een motorrijbewijs. Bij ons kun je verschillende motorrijbewijzen halen. Bij Rijschool 4U kun je eerst een vrijblijvende motorrijles volgen om te kijken of motorrijden iets voor jou is. Dan kunnen wij je ook advies geven welk rijbewijs je het best kunt gaan halen.

Autorijles

Ook kun je bij ons je autorijbewijs halen, we werken bij Rijschool4U met vaste instructeurs waardoor wij jij goed kunnen begeleiden. Bij ons doe je ervaring op in Zeeland in de omgeving van waar je woont. Dit kan zijn in de buurt van Middelburg en Vlissingen, maar we kunnen ook gaan rijlessen in Goes of in Veere. We rijden zowel door de stad als door de kleinere dorpjes, zo doe je genoeg ervaring op.

Scooterrijles

Wil jij ook graag snel en zelfstandig de weg op? Dan is het rijden op een scooter iets voor jou! Zo kun je makkelijk van locatie naar locatie. Je kan je scooterrijbewijs best snel halen, na een aantal lessen al. Als je de theorie hebt gehaald, proberen onze instructeurs jou te helpen, zodat je al in 1 dag je scooterrijbewijs kunt halen. Hoe leuk is dat?

BE-Rijbewijs

Het hebben van een BE-rijbewijs is heel erg handig. Zo kun je bijvoorbeeld met een zwaarder en grotere aanhangwagen achter je auto gaan rijden of mag je met een caravan op pad. Zo kun je nog makkelijker de weg op gaan.

Wil jij ook een rijles volgen bij Rijschool 4U? Neem dan snel contact met ons op dan gaan we binnenkort met jou op pad!

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen