Rijschool 4U Walcheren is de rijschool voor rijlessen in Middelburg en Vlissingen.

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 668 Reviews

Rijbewijs halen op Walcheren?

Woon jij in Middelburg, Vlissingen of in Veere en wil je rijlessen bij jou in de buurt? Dan kun je het beste rijlessen nemen bij Rijschool 4U Walcheren. Wij bieden autorijlessen, motorrijlessen, scooter rijlessen, rijlessen voor je aanhanger en wij bieden vaarlessen aan. Wij zijn een hele persoonlijke rijschool op Walcheren.

Wij rijden met jou door heel Walcheren en zo ken je door deze rijlessen ook goed de weg op Walcheren. Tijdens je lessen rijd je dus ook steeds een afwisselende route en als je straks je rijbewijs hebt weet jij gelijk overal de weg. Wil jij ook je rijbewijs halen? Ga dan rijlessen bij Rijschool 4U Walcheren. Hier heb je de goede combinatie tussen rijden in de stad en in de dorpen. Wij geven rijlessen op verschillende tijden op de dag, zo kunnen we plannen dat je leert rijden op de wat drukkere momenten en ook de rustigere momenten. Zo leer je alle verkeerssituaties goed kennen. Je rijlessen combineren met je studie? Dat kan zeker bij ons! Wij halen je op school, op het Scalda of de HZ in Middelburg en in Vlissingen.

Goede begeleiding

Wij zijn een diverse, maar persoonlijke rijschool. We hebben vaste instructeurs. Dus jij kent ons en wij kennen jou. Op deze manier kunnen wij dus goede begeleiding bieden en maken wij er leuke rijlessen van. Lekker rijden met de radio aan en een gesprekje of rij je liever in stilte? Dat is ook allemaal mogelijk bij Rijschool 4U.

Wil jij rijles volgen bij Rijschool 4U Walcheren? Dan kun je jouw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Je kunt je ook inschrijven voor een eerste Intake les of voor meer informatie. Wij gaan dan met jou aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen. Rijlessen volgen op Walcheren dat kan bij Rijschool 4U. Wanneer begin jij met rijlessen?

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen