KIES VOOR RIJSCHOOL 4U IN GOES

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
AUTO
van €1909,50 voor
€1830,50
MEEST GEKOZEN!
Basispakket compact opleiding
25 lessen
Tussentijdse toets
Examen en 1 herexamen
Bekijk onze tarieven
AANHANGWAGEN
VANAF
€505,-
De E achter B in 1 dag!
Vrijblijvende Intake les (75 min.)
Rijopleiding in 1 dag
Lespakket op maat
Hoog slagingspercentage!
Bekijk onze tarieven

Rijbewijs halen Goes

Wil jij je rijbewijs halen in Goes, Zeeland? Dan ben je bij Rijschool 4U aan het juiste adres. Een rijbewijs is hartstikke handig en geeft je veel vrijheid. We snappen heel goed dat je zo snel mogelijk wil beginnen met het behalen van je rijbewijs. 

Kies hieronder het rijbewijs dat je wil behalen:

Geen wachttijden! Je kunt direct beginnen met je rijlessen. 

Autorijbewijs halen Goes

Bij ons kun je al vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijbewijs. Je kunt beginnen met een vrijblijvende intakeles, waarbij er wordt gekeken naar hoe je het autorijden oppakt en of er een klik met de instructeur is. Deze instructeur krijg je namelijk gedurende het gehele lespakket. We hebben zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs met veel kennis en ervaring. Tijdens de rijopleiding maken we gebruik van de nieuwste lesmethodes. Je voortgang houd je eenvoudig bij in onze handige app. Je kunt direct beginnen met je autorijlessen, er zijn geen wachttijden!

Boek jouw intakeles voor je autorijbewijs!

Aanhangwagen rijbewijs halen Goes

Heb je al een autorijbewijs en ga je nu voor je BE-rijbewijs? Het hebben van een aanhangwagen rijbewijs is altijd handig. Bij Rijschool 4U krijg je bij dit lespakket les van Sjoerd. Je hoeft geen theorie-examen te doen, maar we behandelen wel een stukje theorie over onder andere de kentekenbewijzen tijdens de lessen. Er zijn verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen, zodat er altijd een lespakket is dat bij je aansluit. Niet zeker welk pakket het beste bij je past? Boek dan een intakeles bij ons!

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

[ff id="1"]

Deze pagina delen