RIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 158 Reviews
AUTO
€1681,50
MEEST GEKOZEN!
Basispakket compact opleiding
25 lessen
Tussentijdse toets
Examen en 1 herexamen
Bekijk onze tarieven
BROMFIETS / SCOOTER
van €317,- voor
€285,-
LAAGSTE PRIJSGARANTIE!
Praktijkpakket
4 x praktijkles
Praktijkexamen
Alles in 1 dag
Maximaal 2 kandidaten / les
Bekijk onze tarieven
AANHANGWAGEN
van €421,- voor
€399,-*
€49,- KORTING
Vrijblijvende Intake les (100 min.)
Rijopleiding in 1 dag
Lespakket op maat
*vanaf prijs
Bekijk onze tarieven

Rijschool Zeeland

Op zoek naar een rijschool Zeeland? Rijschool 4U is de meest complete rijschool in de provincie Zeeland. Wij helpen je graag bij het in één keer halen van je rijbewijs. Het maakt bij ons niet uit of je voor je scooterrijbewijs of autorijbewijs komt. Wij helpen je graag om in één keer je theorie en praktijkexamen te halen. Als rijschool geven we je graag een complete rijopleiding op maat. Onze rijinstructeurs staan garant voor persoonlijke aandacht en helpen je graag met professionele lessen. 

Bromfietsrijbewijs halen in Zeeland

Ben je 15,5 jaar en wil je graag vanaf 16 jaar met een bromfiets rijden? Voor een bromfietsrijbewijs ben je bij onze rijschool in Zeeland aan het juiste adres. Met maximaal twee kandidaten tegelijk kan je bij ons praktijklessen volgen. Voor je een poging doet om je praktijk te halen kan je theorielessen volgen. Dit kan in ons eigen leslokaal. Het is slim om voor je 16e verjaardag je theorie te halen. Op het moment dat je 16 wordt kan je direct praktijklessen volgen en je praktijkexamen doen. Dit kan al in één dag. Zo kan je dezelfde dag nog scooterrijbewijs aanvragen. Wij helpen je als rijschool Zeeland graag met het halen van je bromfietsrijbewijs. 

Motorrijbewijs halen 

Motorrijbewijs halen doe je bij Rijschool 4U. Droom je er al van om lange tochten op de motor te maken? Vanuit onze rijschool Zeeland kan je motorrijles volgen. We geven al motorijles vanaf 18 jaar. Je kan voor je A1, A2 of A motorrijbewijs gaan. Twijfel je of je wel geschikt bent om motor te rijden? We geven speciale try a bike lessen. Dit is een vrijblijvende les waarbij je voor het eerst mag motorrijden. Onder begeleiding van onze instructeurs maak je de eerste meters op de motor. Na je eerste les geven we je een indicatie hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Je kan daarna vrijblijvend besluiten of je bij onze rijschool in Zeeland komt lessen. 

Autorijbewijs halen

Natuurlijk kan je bij onze rijschool Zeeland ook je autorijbewijs halen. Wil je graag meteen in een automaat rijden? Het is ook mogelijk om je rijopleiding in een automaat te halen. Als je voor het eerst een rijles neemt kan je bij ons een Intake les volgen. Na een les van 100 minuten krijg je een goed idee hoeveel lessen je precies nodig hebt. We maken vervolgens een stappenplan voor het halen van je rijbewijs. Uiteraard is de intake vrijblijvend. Je kan daarna altijd besluiten om geen rijles bij ons te volgen. 

Meld je aan voor je eerste intakeles

Bij onze rijschool in Zeeland kan je direct een intakeles inplannen. Het maakt niet uit of je voor je motor, auto of aanhangwagenrijbewijs komt. Wij helpen je graag om in één keer je rijbewijs te halen. Via onze website kan je direct een intakeles inplannen om de eerste stap te zetten om je motorrijbewijs, autorijbewijs of aanhangwagen rijbewijs te halen. Met een aanmelding via onze website heb je in ieder geval de eerste stap al gezet. We kijken er naar uit om je bij Rijschool 4u te ontvangen en je te begeleiden naar je rijbewijs. 

Robin Paardekooper Avatar
Robin P.
Geslaagd dankzij deze top rijschool, met Pascal in de auto altijd enorm plezier gehad en veel geleerd. Enorm bedankt💪💪
21-09-2023
Stephanie Van der velden Avatar
Stephanie V.
Super tevreden met deze rijschool! Voor de corona tijd begonnen bij een andere rijschool en daar 2x gezakt! Bij deze rijschool begonnen en ben ik 1x geslaagd voor mijn Examen! Ga zeker bij bij hun lessen!
20-09-2023
Rachel vdhart Avatar
Rachel v.
Scooterrijbewijs: gelijk geslaagd!!
20-09-2023
Reaven De cuba Avatar
Reaven D.
Heel goed om je bromfietsrijbewijs te halen en een fijne les instructie. Heb erg genoten van het rijden in de groepen en ook de instructeur was erg aardig. Grapjes tussendoor moesten kunnen dat maakte het ook weer gezellig. In 1 keer geslaagd Dankjewel Sjoerd!
20-09-2023
Lindsay de Paepe Avatar
Lindsay d.
Het afrijden ging goed en ik werd er goed bij ondersteund door de examinator
20-09-2023
Quanita Albers Avatar
Quanita A.
Via Rijschool 4U mijn motorrijbewijs gehaald. In een keer geslaagd voor AVB en AVD examen. Fijne lessen gehad van Sjoerd, Simone en Sara met ieder hun sterke punten waardoor ik soepel deze zomer ben geslaagd voor het rijbewijs!
20-09-2023
Enzo Stolk Avatar
Enzo S.
Bij Damian mijn autorijbewijs gehaald. Hele goede rijschool en zeker een aanrader!!
14-09-2023
dimara leenders Avatar
dimara l.
Ik ben in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs bij Damian! Na de tussentijdse toets niet te hebben gehaald door de zenuwen heeft hij mij echt goed voorbereid op het examen zonder zenuwen te gaan doen. Dit is goed gelukt!! Zelf heb ik in totaal 38 lessen gehad waarmee dit tot stand is gekomen. Damian is een fijne rijinstructeur die rustig met je omgaat en weet wat je wel en niet fijn vind om te doen tijdens de lessen of als het niet mee zit. Heel erg bedankt 🤩
13-09-2023
L Remijn Avatar
L R.
Met alle plezier heb ik gelest bij Damian van Rijschool 4U. Naast dat de lessen leuk en gezellig waren heb ik ook nog eens super veel geleerd. Met als resultaat dat ik in 1 keer geslaagd ben! Zeker aan te raden!
06-09-2023
Maarten van Rossum Avatar
Maarten v.
Erg goede ervaring met rijschool 4U. Ervaren instructeurs. Kon na proefles goed inschatten wat nodig was om naar examen toe te groeien. Kort voor CBR examen lessen in kunnen plannen. Fijne persoonlijke begeleiding. Vol vertrouwen examen gestart. En geslaagd!
02-09-2023
Jordy van der klooster Avatar
Jordy v.
Hoppa In 1 keer m’n Aangangwagen Rijbewijs bij rijschool 4U gehaald 💪🏻
02-09-2023
Ylva Luwema Avatar
Ylva L.
Heb mn theorie en mn praktijk voor de scooter in 1x gehaald bij jullie en ben echt super blij ermee. Dankjewel voor de goeie lessen
02-09-2023
David den Heijer Avatar
David d.
Zeer goede instructies voor het rijden, in 1 keer gehaald!
02-09-2023
Danicha Alfons Avatar
Danicha A.
in een keer gehaald!!
02-09-2023
Isolde van Gelderen Avatar
Isolde v.
Na mijn autorijbewijs, ook mijn motorrijbewijs gehaald bij het team van 4U! Toppers
02-09-2023
Sarah Louise Avatar
Sarah L.
Na 10 jaar gestopt te zijn bij een ander rijschool heb ik het herpakt bij Therese rijschool 4U en in een keer geslaagd! Bedankt voor de goede lessen 🙌
02-09-2023
Kate Ellis Vlaskamp Avatar
Kate E.
Ik heb vandaag mijn scooter rijbewijs gehaald bij 4u. Mijn rij instructeur was Sara supper leuk vrouw. Gezellig gehad onderweg tussen door grapjes maken 😉. Mag nu eindelijk gaan touren op de scooter dankzij 4u!🛵💨🎉 Heel erg bedankt.
24-08-2023
Yoël De Bruijne Avatar
Yoël D.
Hele fijne uitleg en in 1x geslaagd zeker een aanrader!
22-08-2023

Deze pagina delen

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

SCOOTER

Wil je je bromfietsrijbewijs halen? Dan doe je eerst je theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je rijles bij Rijschool 4U nemen.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

CURIOUS?

Does this make you interested in following courses here? Please contact us so we can work it out.

HAAL JE SCOOTER RIJBEWIJS BIJ RIJSCHOOL 4U IN ZEELAND?

  • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

  • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

  • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

  • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

  • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

  • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

  • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

  • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

  • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.
[ff id="1"]