RIJSCHOOL ZEELAND RIJSCHOOL 4U

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 160 Reviews
AUTO
€1681,50
MEEST GEKOZEN!
Basispakket compact opleiding
25 lessen
Tussentijdse toets
Examen en 1 herexamen
Bekijk onze tarieven
BROMFIETS / SCOOTER
van €317,- voor
€285,-
LAAGSTE PRIJSGARANTIE!
Praktijkpakket
4 x praktijkles
Praktijkexamen
Alles in 1 dag
Maximaal 2 kandidaten / les
Bekijk onze tarieven
AANHANGWAGEN
van €421,- voor
€399,-*
€49,- KORTING
Vrijblijvende Intake les (100 min.)
Rijopleiding in 1 dag
Lespakket op maat
*vanaf prijs
Bekijk onze tarieven

Rijschool Zeeland

Op zoek naar een rijschool Zeeland? Rijschool 4U is de meest complete rijschool in de provincie Zeeland. Wij helpen je graag bij het in één keer halen van je rijbewijs. Het maakt bij ons niet uit of je voor je scooterrijbewijs of autorijbewijs komt. Wij helpen je graag om in één keer je theorie en praktijkexamen te halen. Als rijschool geven we je graag een complete rijopleiding op maat. Onze rijinstructeurs staan garant voor persoonlijke aandacht en helpen je graag met professionele lessen. 

Bromfietsrijbewijs halen in Zeeland

Ben je 15,5 jaar en wil je graag vanaf 16 jaar met een bromfiets rijden? Voor een bromfietsrijbewijs ben je bij onze rijschool in Zeeland aan het juiste adres. Met maximaal twee kandidaten tegelijk kan je bij ons praktijklessen volgen. Voor je een poging doet om je praktijk te halen kan je theorielessen volgen. Dit kan in ons eigen leslokaal. Het is slim om voor je 16e verjaardag je theorie te halen. Op het moment dat je 16 wordt kan je direct praktijklessen volgen en je praktijkexamen doen. Dit kan al in één dag. Zo kan je dezelfde dag nog scooterrijbewijs aanvragen. Wij helpen je als rijschool Zeeland graag met het halen van je bromfietsrijbewijs. 

Motorrijbewijs halen 

Motorrijbewijs halen doe je bij Rijschool 4U. Droom je er al van om lange tochten op de motor te maken? Vanuit onze rijschool Zeeland kan je motorrijles volgen. We geven al motorijles vanaf 18 jaar. Je kan voor je A1, A2 of A motorrijbewijs gaan. Twijfel je of je wel geschikt bent om motor te rijden? We geven speciale try a bike lessen. Dit is een vrijblijvende les waarbij je voor het eerst mag motorrijden. Onder begeleiding van onze instructeurs maak je de eerste meters op de motor. Na je eerste les geven we je een indicatie hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Je kan daarna vrijblijvend besluiten of je bij onze rijschool in Zeeland komt lessen. 

Autorijbewijs halen

Natuurlijk kan je bij onze rijschool Zeeland ook je autorijbewijs halen. Wil je graag meteen in een automaat rijden? Het is ook mogelijk om je rijopleiding in een automaat te halen. Als je voor het eerst een rijles neemt kan je bij ons een Intake les volgen. Na een les van 100 minuten krijg je een goed idee hoeveel lessen je precies nodig hebt. We maken vervolgens een stappenplan voor het halen van je rijbewijs. Uiteraard is de intake vrijblijvend. Je kan daarna altijd besluiten om geen rijles bij ons te volgen. 

Meld je aan voor je eerste intakeles

Bij onze rijschool in Zeeland kan je direct een intakeles inplannen. Het maakt niet uit of je voor je motor, auto of aanhangwagenrijbewijs komt. Wij helpen je graag om in één keer je rijbewijs te halen. Via onze website kan je direct een intakeles inplannen om de eerste stap te zetten om je motorrijbewijs, autorijbewijs of aanhangwagen rijbewijs te halen. Met een aanmelding via onze website heb je in ieder geval de eerste stap al gezet. We kijken er naar uit om je bij Rijschool 4u te ontvangen en je te begeleiden naar je rijbewijs. 

Krystel Kamphuis Avatar
Krystel K.
Echt heel goed ze leggen voor je scooter rij lessen goed uit hoe alles moet. Tijdens het lessen helpen ze je ook erg goed. En allemaal heel aardig!!
30-03-2023
Reztro EU Avatar
Reztro E.
In 1x geslaagd vandaag dankzij Sara, beste rijschool van Nederland!
30-03-2023
Femke van der Heijde Avatar
Femke v.
Altijd mega gezellige en leerzame lessen gehad bij Pascal. Ik heb me altijd erg op m’n gemak gevoeld bij hem tijdens de lessen en maakt je helemaal klaar voor het examen! Pascal, nogmaals bedankt voor de mega gezellige lessen! (oh ja, wat zul je de kerst muziek gaan missen 😉)
28-03-2023
Alex -Youtube Avatar
Alex -.
Heel leuke man, kan goed uitleggen, Het test rijden was ook heel leerzaam en goed, en daarna moest je echt rijden en geslaagd natuurlijk door Rijschool 4U.
27-03-2023
Nick Brasser Avatar
Nick B.
Goeie
27-03-2023
Helene Langebeeke Avatar
Helene L.
Top lessen gehad en duidelijke uitleg
23-03-2023
Elianne van der Weele Avatar
Elianne v.
Goede begeleiding& fijne aanwijzingen. Ook persoonlijke aandachtspunten etc. zijn erg fijn.
23-03-2023
Abel Pleijte Avatar
Abel P.
Door de super goede lessen van Michael heb ik geleerd rustig en oplettend te rijden, en heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen! Rijschool 4U is zeker een aanrader!
23-03-2023
Maxime Schuit Avatar
Maxime S.
Goeie rijschool, fijne rijlessen en goed georganiseerd!
23-03-2023
Esmee Altena Avatar
Esmee A.
Goede ervaring!
22-03-2023
Wink Sluizeman Avatar
Wink S.
Voor deze dag nog nooit op een scooter gezeten, en een paar uur later geslaagd. Geweldig! En alles te danken aan de geweldige lessen en vriendelijkheid van rijschool 4u. Als u nog een rijschool zoekt, dit is hem!
22-03-2023
Rick Christiaansen Avatar
Rick C.
Fijne ervaring gehad met mijn instructeur Danny. Flexibel in tijden en plaats. Met veel geduld en een persoonlijke aanpak mijn rijbewijs gehaald.
20-03-2023
dvm_art Avatar
dvm_art
Super goede rijschool. Heb mijn scooter rijbewijs daardoor in 1 keer gehaald!
16-03-2023
Joan Maljaars Avatar
Joan M.
Goeie service, en in 1 dag voor mijn scooter rijbewijs geslaagd👍🏻
16-03-2023
Loek Barendregt Avatar
Loek B.
Vandaag in 1 dag geslaagd voor mijn brommer examen bij deze top rijschool
16-03-2023
Isis Vergouwe Avatar
Isis V.
Ik heb erg goeie ervaring met rijschool 4U. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen brommer en ik heb de lessen als erg fijn ervaren. Je wordt goed voorbereid op wat je kan verwachten tijdens het examen en dat neemt een groot deel van de spanning weg!
15-03-2023
Wesley de Smit Avatar
Wesley d.
Super leuke lessen! Mijn instructrice was Sara, zeker een aanrader. Heel ontspannen, laagdrempelig & gezellig. En hiernaast natuurlijk de nodige informatie om alles te leren/ kunnen. Super leuke tijd gehad!
14-03-2023
s.broersma Avatar
s.broersma
Hele fijne en goede rijlessen gehad bij Pascal, was altijd gezellig in de auto en heb altijd met plezier gereden. Hartstikke bedankt Pascal voor de top rijlessen!
14-03-2023

Deze pagina delen

AUTO

Wil je je autorijbewijs halen? Dan neem je natuurlijk les bij Rijschool 4U. Je krijgt je rijbewijs als je met succes een theorie- én praktijkexamen aflegt bij het CBR.

SCOOTER

Wil je je bromfietsrijbewijs halen? Dan doe je eerst je theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je rijles bij Rijschool 4U nemen.

AANHANGWAGEN

Wil je je rijbewijs halen voor de auto met aanhangwagen? Dan neem je les bij een rijschool. Je krijgt je rijbewijs als je daarna met succes praktijkexamen doet bij het CBR.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan nu contact met ons op!

ONZE INSTRUCTEURS

Ben je benieuwd naar onze ervaren instructeurs? Kom meer te weten over ons team!

ONZE RIJOPLEIDINGEN

Wil je meer te weten komen over onze rijopleidingen? Klik op de link voor meer informatie!

CURIOUS?

Does this make you interested in following courses here? Please contact us so we can work it out.

HAAL JE SCOOTER RIJBEWIJS BIJ RIJSCHOOL 4U IN ZEELAND?

  • Bij Rijschool 4U kan je een klassikale theoriecursus volgen

  • Onze instructeurs hebben samen ruim 60 jaar ervaring, zelfs in het opleiden van rijinstructeurs.

  • Je kunt bij ons opgehaald worden waar jij wilt.

  • Wij hebben altijd een pakket wat bij jou past en anders maken we er een.

  • De lessen worden altijd in overleg met jou ingepland.

  • Bij ons kun je al rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar.

  • Wij bieden jou de nieuwste en beste lesmethodes.

  • Wij rijden in de winter met winterbanden, zodat je lessen altijd door kunnen gaan.

  • Ook als je ADHD, Add of autisme hebt, kun je bij ons terecht.
[ff id="1"]