Scooter rijbewijs halen in 1 dag

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 655 Reviews

Een scooter is heel handig om te hebben en bovendien is het een vrij goedkoop vervoersmiddel. Je betaalt niet veel brandstofkosten, hoeft geen wegenbelasting te betalen en ook de verzekering kan aantrekkelijk geprijsd zijn. Maar voor je mag scooter rijden, moet je eerst een scooterrijbewijs halen. Gelukkig kan je deze binnen een mum van tijd behalen dankzij onze scooter rijopleiding in één dag! 

Theoriecertificaat scooter halen

Voordat je het praktijkexamen voor het scooterrijbewijs mag afleggen, moet je het theoriecertificaat hebben behaald. Normaal gesproken zit dat bij het reguliere lespakket in, maar als je het scooterrijbewijs in één dag wil halen, moet je ervoor zorgen dat je het theoriecertificaat al hebt behaald voordat je begint. Onze rijschool in Zeeland heeft een eigen leslokaal waar je met enthousiaste instructeurs kunt oefenen. We helpen je om in één keer te slagen, zodat je kan beginnen met de scooter rijopleiding in één dag! 

Wat kost een scooterrijbewijs? 

De tarieven voor het behalen van je theorie verschillen. Het ligt er namelijk aan of je graag klassikaal les wil of dat je zelf aan de slag gaat. Voor zowel de rijlessen als de theorielessen bieden wij de laagste prijsgarantie! Heb je ergens anders een goedkopere rijopleiding voor de scooter gezien? Dan betalen wij het verschil terug. En meld je je samen met iemand anders aan, dan krijg je ook nog eens € 20,- korting! Kijk voor meer informatie op onze pagina over tarieven scooterrijbewijs

Meld je aan voor scooterrijlessen! 

Heb je je theoriecertificaat al behaald en wil jij je bromfietsrijbewijs halen in één dag? Dan kan je je direct aanmelden bij de rijschool! Heb je nog geen theorie en wil je dit wel graag behalen? Vanaf 15,5 jaar kan je het theoriecertificaat halen en vanaf 16 jaar kan je dan praktijkexamen doen. Je kunt bij enkel een theorieboek aanschaffen en zelf studeren met behulp van oefenexamens op internet, maar je kunt ook klassikale lessen volgen. Een combinatie van beiden kan natuurlijk ook. 

De scooter rijlessen worden gegeven aan maximaal twee personen tegelijk. Hierdoor kunnen we je alle aandacht geven, waardoor jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Zien we jou snel op de rijschool?