SCOOTERRIJBEWIJS WALCHEREN2021-01-25T21:52:57+01:00

SCOOTERRIJBEWIJS HALEN BIJ RIJSCHOOL 4U OP WALCHEREN

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

Meld je nu aan!
facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5 Gebaseerd op 131 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 144 Reviews

Scooter rijbewijs halen op Walcheren?

Een scooter rijbewijs halen is noodzakelijk als je op een scooter wilt rijden. Bij Rijschool 4U kun je direct je scooter rijbewijs halen.  We garanderen de hoogste kwaliteit opleiding met enthousiaste instructeurs. Onze instructeurs helpen je graag op weg om in één dag je bromfietsrijbewijs te halen. Uiteraard moet je dan wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Naast de praktijk helpen we je ook met je theorie op weg. Je kan in ons eigen theorielokaal lessen volgen om je bromfietsrijbewijs te halen. Zo slaag je gegarandeerd voor je theorie en kan je extra snel de weg op. 

Ga eerst voor je theorie examen 

Een scooter rijbewijs halen is natuurlijk spannend en vanaf 16 jaar mag je examen doen. Je mag pas examen doen als je in het bezit bent van je theoriecertificaat. Vanaf 15,5 jaar mag je al examen doen voor je theorie. Wij adviseren je om jezelf vanaf 15,5 jaar in te schrijven voor je theorie cursus. In ons eigen lokaal zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent. Wij helpen je om straks in één keer je theorie-examen te halen. Lukt dit? Dan kan je daarna direct aan de slag met de praktijklessen. 

Lessen met maximaal 2 kandidaten 

Een scooterrijbewijs halen gebeurt bij ons niet in grote groepen. We geven aan maximaal twee kandidaten tegelijk les. Hierdoor krijg je vrijwel volledig de aandacht om je rijbewijs te halen. Ondanks dat we slechts twee kandidaten tegelijk les geven krijg je de laagste prijs garantie. Je kan zo extra voordelig je rijbewijs halen. Het is mogelijk om in één dag je praktijklessen te plannen en aansluitend je examen. Dit kan je eventueel op je 16e verjaardag doen. Op het moment dat je 16 geworden bent kan je direct afrijden voor je praktijkexamen. Zo kan je zo snel mogelijk na je 16e verjaardag bromfiets of scooter gaan rijden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je op tijd je theorie examen haalt. 

Kom bij ons op Walcheren lessen samen met een vriend(in)

Ken jij iemand die ook z’n bromfiets certificaat wil halen? Omdat wij met slechts 2 kandidaten tegelijk lessen is het mogelijk om samen met je vriend(in) te komen lessen. Dit maakt lessen extra leuk en een stuk minder spannend. Nadat je bij ons lessen gevolgd hebt kan je dezelfde nog met je vriend(in) examen komen doen. Kom je samen met een vriend(in) lessen? Dan krijg jullie allebei € 20 korting. Zo wordt lessen bij rijschool 4u extra voordelig. We begeleiden je graag bij het halen van je scooterrijbewijs. 

Meld je aan voor scooter rijlessen

Kan je niet wachten om je scooter certificaat te halen? Meld jezelf alleen of met een vriendin aan voor de theorielessen als je minimaal 15,5 bent. We plannen daarna meteen een dag in voor het oefenen van de praktijk. Na het behalen van je examen mag je zo snel mogelijk echt de weg op met je bromfiets of scooter. Meld jezelf direct aan via het externe aanmeldformulier op onze website en je kan meteen een afspraak inplannen. 

Meld je direct aan!
 • Talitha K. Avatar
  Talitha K.

  Super rijlessen gehad bij Sara!
  Geslaagd voor B-rijbewijs.🚘

  28-07-2021
 • Len D. Avatar
  Len D.

  professionele houding van instructeur Sjoerd. prettige leeromgeving werd door hem gecreëerd. Top, snel gefixt allemaal!!

  12-07-2021
 • Jochem d. Avatar
  Jochem d.

  Goede rijschool en een goede prijs/kwaliteit verhouding! Het hoogste slagingspercentage in het CBR register, en dat blijkt want ik ben voor al mijn motor examens in één keer geslaagd, zowel voor AVB als AVD!

  Een vakbekwame rij-instructeur die ook wel van een grapje houd en goed weet hoe hij de frustraties bij de leerlingen weg moet nemen. Tijdens de corona-maatregelen zat de rij-instructeur bovenop de examens en was hij er telkens als eerste bij. Hierdoor kon ik snel afrijden in tegenstelling tot de andere rijscholen die door Corona een behoorlijke wachtrij hadden!

  Zeker aan te raden!

  09-07-2021
 • Davey M. Avatar
  Davey M.

  Goeie en leuke motorlessen gehad bij Sjoerd!
  Daardoor heb ik alle examens in 1 keer kunnen halen!

  17-06-2021
 • Amber J. Avatar
  Amber J.

  Ik heb het super erg naar mijn zin gehad tijdens alle rijlessen! En er werd goed de tijd voor me genomen.

  17-06-2021
 • davey m. Avatar
  davey m.

  Goeie en leuke motorlessen gehad bij Sjoerd!Goeie persoonlijke feedback bij elke les, of het nu avb was of avd en daardoor alle examens in 1 keer kunnen halen!

  17-06-2021
 • Nomi D. Avatar
  Nomi D.

  Had zelf nog geen ervaring maar door de lessen van te voren goed voorbereid het examen in gegaan! In 1x geslaagd😊

  16-06-2021
 • Marleny Y. Avatar
  Marleny Y.

  Fijne rijschool, makkelijk met plannen, in een keer mijn rijbewijs binnen.

  16-06-2021
 • Guido v. Avatar
  Guido v.

  Fijne rijschool, heldere afspraken en goede lessen. Zowel BE als A hier gehaald.

  16-06-2021
 • daniel w. Avatar
  daniel w.

  Leuke,eerlijke,ervaren rij instructeur.Heb er ontzettend veel van geleerd en je word behandeld als persoon niet als nummer.Duidelijke uitleg nette en fatsoenlijke auto's.Ik raad ze voor de volle 100% aan

  14-06-2021
 • Morilee P. Avatar
  Morilee P.

  Hele goede en leuke rijlessen gehad bij Sara!

  11-06-2021
 • Nick V. Avatar
  Nick V.

  Lessen zijn nuttig en met een spoedcursus slaag je sowieso.

  11-06-2021
 • chelsey w. Avatar
  chelsey w.

  Ik heb eerst mn scooter rijbewijs gehaald bij Sjoerd. Theorie en praktijk beide in 1x geslaagd. Was toen zo tevreden dat ik ook mijn autorijbewijs wilde halen bij 4U. Gezellige lessen gehad bij Sara, is lachen gieren brullen bij haar in de auto (ja zelfs met een mondkapje op). Sara is zeker een aanrader voor iedereen! Bedankt Sara🚘😎

  10-06-2021
 • Anouk M. Avatar
  Anouk M.

  Mijn rijbewijs in 1x gehaald. Leuke en gezellige lessen gehad bij rij-instructrice Sara!

  03-06-2021
 • Edwin K. Avatar
  Edwin K.

  We zijn echt super goed geholpen en geinformeerd door Sjoerd.

  03-06-2021
 • Luna K. Avatar
  Luna K.

  Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd🥳
  Dankjewel Sjoerd voor de rijles vandaag

  31-05-2021
 • Jur B. Avatar
  Jur B.

  Prima rijschool, erg vriendelijk. Veel gezellige en leerzame lessen gehad. Bedankt Sara

  17-05-2021
 • Rozemarijn A. Avatar
  Rozemarijn A.

  Al vanaf het aanmelden vriendelijk geholpen en heb superlessen gekregen van Michael!Naar mijn ervaring een echte aanrader:)

  17-05-2021
 • Gerard L. Avatar
  Gerard L.

  Mijn BE rijbewijs in 1 x gehaald. Ondanks dat ik zelf verwachte te zakken ben ik toch in 1 keer geslaagd. Mijn stuurkunsten na jaren met een kleine aanhanger waren toch niet optimaal zullen we maar zeggen:-) De volgende lessen staan alweer gepland voor de kids B en ook BE. Wij zijn tevreden!

  17-05-2021
 • Luuk V. Avatar
  Luuk V.

  Het is een hele professionele rijschool, met hele aardige instructeurs!

  17-05-2021

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

AANMELDEN

Deze pagina delen

Go to Top