Ook veilig het water op? Dat kan met je vaarbewijs! Deze kun je halen bij Rijschool 4U vaarschool in Zeeland!

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 677 Reviews

Vaarschool in Zeeland!

Met een boot het water op, kan dat zomaar? Bij Rijschool 4U kun je ook je vaarbewijs halen. Dan ga jij een stuk veiliger en met een beter gevoel het water op. Wij organiseren samen met BHV-training Zeeland de cursus vaarbewijs 1 en 2. In ons opleidingscentrum Rij – en vaarschool in Zeeland geven wij deze cursussen. Ben je benieuwd wat je bij ons kunt leren? Lees dan snel verder.

Wist je dat je na behalen van je examen dit vaarbewijs onbeperkt geldig is. Zo investeer je een keer tijd en energie en als je dan geslaagd bent kun je hier altijd van genieten. Dus volg bij ons de cursus voor klein vaarbewijs 1 en klein vaarbewijs 2.

Klein vaarbewijs 1 & 2

Met klein vaarbewijs 1 kun je varen met boten bedoeld voor de pleziervaart. Hiermee mag je alle soorten schepen besturen, als ze niet langer zijn dan 25 meter. Het vaargebied is ook beperkt. Je mag namelijk varen op alle rivieren, kanalen en meren. Voor grotere wateren als de Oosterschelde en de Westerschelde heb je een aanvullend vaarbewijs nodig. Ook deze kun je halen bij onze vaarschool in Zeeland.

Klein vaarbewijs 2 is een aanvulling op het klein vaarbewijs 1 en is dus geen onafhankelijk vaarbewijs. Als je dit examen haalt mag je overal varen, mits je ook vaarbewijs 1 hebt gehaald natuurlijk. Beide vaarbewijzen gelden voor schepen tot 25 meter lang. Voor langere schepen heb je een groot pleziervaartbewijs nodig.

Ben je benieuwd hoe een cursus vaarbewijs eruitziet? Neem contact met ons op dan helpen we jou verder en wie weet vaar jij komende zomer wel heerlijk en veilig met jouw boot op het Veerse Meer. Onze cursussen zijn tegen het voorjaar en de zomer snel vol. Wees er dus op tijd bij dan kan jij je vaarbewijs halen bij onze vaarschool in Zeeland. Rijschool 4U ook voor vaarlessen in Zeeland.

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen