Varen in Zeeland! Dan zit je goed bij Rijschool 4U en Vaarschool 4U op Walcheren en Zuid-Beveland.

Verzekerd van een uitstekende rijopleiding Nummer 1 in regio Zeeland

facebook logoRijschool 4URijschool 4U
5.0 Gebaseerd op 158 Reviews
google logoRijschool 4URijschool 4U
4.9 Gebaseerd op 647 Reviews

Beste rijschool Zeeland

Rijschool 4U in Zeeland is niet alleen een rijschool, maar ook een vaarschool, dus: Vaarschool 4U. Dit is de beste plek om te leren varen. We bieden cursussen aan voor klein vaarbewijs 1 en 2. Zo kun je lekker varen in heel Zeeland en daarbuiten!

We geven onze cursussen in ons theorielokaal in Koudekerke, een aantal avonden nemen we samen met jou de theorie door. We leren je waar je op moet letten en wat belangrijk is. We vinden dat als je samen met andere leert dat je de lesstof dan ook veel beter onthoudt. Op deze manier is leren ook een stuk leuker. Natuurlijk bereiden wij je voor op je examen wat je bij het CBR doet. Plan je examen vlak achter de laatste cursusavond in, zodat de stof nog vers in je hoofd zit en haal je sneller je examen. De laatste cursusavond gebruiken wij altijd om een proefexamen te oefenen. Zo weet je ook wat je kunt verwachten op het echte examen.

Onbeperkt geldig

Je vaarbewijs is altijd geldig en loopt niet af. Dit betekent dat je er even energie in moet steken, maar dan kun je er een leven lang plezier van hebben. We hebben al jaren ervaring met het geven van cursussen voor je vaarbewijs. Wij geven twee soorten cursussen, aanvullend op elkaar. Vaarbewijs 1 is een losstaand vaarbewijs dat je kunt halen, maar vaarbewijs 2 mag je alleen halen als je vaarbewijs 1 ook gehaald hebt.

Varen in Zeeland

Wil jij meer weten over het halen van je vaarbewijs bij Rij- en Vaarschool 4U in Zeeland? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. De cursussen worden een paar keer per jaar gegeven, dus hou onze agenda goed in de gaten. Veel plezier met varen in Zeeland!

MELD JE NU AAN!

Enthousiast geworden? Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het starten met je opleiding!

Deze pagina delen